Bulkning deluxe

Chacha!

Ger er "bulkning deluxe" live härifrån Brahegatan! Kokning av potatis är det som händer... Projekt Viktökning ska verkligen ges en chans! Hittills går det riktigt bra. Rejäl frulle med gröt sen fil sen lunchlåda, shaker, mellanmål och middag och sist på kvällen en frukttallrik med kesella. Allt enligt regelboken (läs Matz).

Det har varit lite jobbigt att dunka i sig den där megashakern på fyra deciliter Muscle Juice direkt efter träning men jag tror det kommer betala sig. Mitt brölla känns iaf lika tajt som Marie Serneholts röv och det om något borde vara ett gott tecken!



Potatiskok klockan 20:10.

Avstämning Projekt Viktökning på lördag... vad gissar ni på? 72? 75? 80!?!?

/Eder Anton

Triple trouble

Det är återigen misär hos de tre gudarna.

Thomas "T-bone" Eek har gått och blivit rejält tillstukad av en benhård förkylning. Tror vi. Han visar inte de normala symptomen så egentligen kan det vara vad som helst. :S

Dagen har spenderats i skolan med något som ska ha föreställt pluggande. Inte många rätt för min del idag inte.

Så för att lätta upp stämningen lite får det bli en lättsam look-a-like här på bloggen!
Tillägnad Thomas bjuder jag på en av hans personliga favoriter. Ni får själva gissa vem av dom det är!;)



Get well soon, Thompa!

Tack o bock.

/Eder Anton




Fm - Em


Idag har det varit relativt fokuserat plugg större delen av dagen, håller på att granska en utvärderingsplan av ett hälsofrämjande projekt tillsammans med Thomas och Anton, alltid vansinnigt roligt att jobba med dem. På lunchen smet vi ut för att ta en bild på Thomas för nomineringen till Studentidrottsgalan och årets eldsjäl, blev en bild på mig som nominerar också 


Nomineringspose by Thomas





och en höstbild på Anton påväg hem fråm högskolan






Undertecknad 

 

Look: Intellektuellt intensiv :)


Senare på eftermiddagen stod det löpning på schemat, har blivit mindre träning och mer studentliv senaste tiden så jag känner mig ganska antifit. Gjorde iallafall en formkoll på milen, blev mediokra 44 minuter på hyfsat kuperad terräng och fortfarande pigg, = Fysfenomen ;)


//
Matz

 


Grannfejden Videoblogg nr 1

Chacha!

I natt var det dags igen.
Kolla videoklippet nedan så förstår ni vad jag menar.



Hämnd ljuva hämnd.

/Eder Anton

The dragon returns

Av någon anledning så tycker Anton, och även en övertalad Matz, att jag ser ut som en drake. Inte en cool eldsprutande drake utan en plastdrake som små barn försöker få att flyga.

Like this:
 Lika som bär? 

Det är då min överkropp de syftar på. Jag är ganska bred tydligen trots att min största tillgång i livet ju är att jag är smal. Frågan är då om man kan vara smal och bred? Antar det.

Anton ritade en bild på tavlan hur jag såg ut samtidigt som jag och Matz bollade lite kroppstyper. Och jag har oerhört goda förutsättningar till att träna mig till en perfekt X-form. Jag föredrar dock smal och androgyn.. haha.

Anton tycker jag ser ut så här:


Jag måste få säga att armarna är lite felplacerade och navelsträngen är avklippt sen några år tillbaks. Han drog liknelsen med en drake lite för långt. Sen har jag en väldigt missbildad tå?!?! Vill ju påpeka att även om jag är lång och ser smal ut så är mina ben relativt muskulösa jämfört med bilden..

Anton kommer se ut så här(om han fortsätter träna som han gör):


Dvs en fin överkropp men små tändstickor till ben. Inte bra det. Men alla har sina idealbilder. Ideal är för övrigt en veckans skrift om några veckor tror jag..

Tjing
Thomps


Höstens "måsten"..

Ligger sjuk hemma idag. Oerhört dålig tajming på det då det behövs lite plugg och lite VSIF just nu. Iallafall så sitter jag less och bitter hemma och kollar runt på diverse hemsidor. Det resulterar i lite mer bitterhet över en studentbudget som inte tillåter de köp jag skulle vilja göra. Så tipsar er istället om någon av er har mycket pengar över. Eller om ni vill sponsra mig med något plagg....

Börjar nerifrån.
Skor, Acne 2495 SEK



Jeans, MARTIN MARGIELA 10, 1995 SEK, Tresbien.




Skjorta, Our legacy, 1295 SEK Tresbien


Kavaj, Sartoria Attolini, 1258 EURO, Yoox.
Lyckades inte få in bild så kika själva:
http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=SARTORIA+ATTOLINI&dept=clothingmen&tskay=4FA1ECD0&rr=1&cod10=41154770BT&sts=sr_clothingmen80

Sen kompletterar jag med flätat skinnbälte, min kära Svalan och skinnportföljen.



Så vill Thomas se ut i höst.. Några dagar iaf, har ändrat mig senare ikväll förresten, men just för stunden. Nej, ångrat mig, men för en stund sen ville jag se ut så.

Tjing
//T

PS. Ny banner och bild på oss tre älskade bloggare är på gång.


Super-ass-mega-death-studier

Chacha bloggen!

Det var längesen man var ledig från skolan nu... I tre veckors tid har måndag-fredag (ibland även lör-sön) upptagits av skola. Livet som heltidsstuderande är verkligen ingen dans på rosor...

I fredags var det inlämningsdags av vad som är tänkt att kallas för en Utvärderingsplan. Vi hann. Med fyra minuters marginal.

För att ni ska få en bild av hur det kan se ut när man dödspluggar en fredageftermiddag lägger jag här upp ett klipp som fångades i fredags:




Det var allt för nu.
Missa inte Lilla Sportspegeln ikväll! 18:45 på SVTB. Sevärt. Jag lovar.

/Eder Anton

Veckans.......

Vi har ju som nämnt tidigare att vi ska planera bloggen lite mer. Det första besluten är tagna. Veckans lista och veckans skrift ska börja publiceras.

Veckans lista kommer publiceras varje söndag och ämnen kommer variera kraftigt beroende på vilket humör vi är på. Däremot är det ju pinsamt dåligt att kalla det veckans lista. Mer kreativitet än så finns i våra hjärnor, så därför har vi valt att kalla det fniss eller kiss. Veckans skrift är en längre text som även den kan handla om lite vad som helst. Det ligger en del material redan nu om fest, stil, träning, kost och hälsa som kommer publiceras. Den stora dagen för det här blir torsdag..

Detta hejdundrade spektakel tar sin start på torsdag!




Vänliga hälsningar
Hunden i Påsen (HiP).

Maskinerna slår tillbaka


Jag var på stan och skulle aktivera mitt nya visa-kort i uttagsautomaten.  När jag stoppar in kortet råkar jag av någon anledning göra automaten upprörd.


För när jag trycker på knappen kontoutdrag så svarar automaten med ett mekaniskt vrååål och spottar samtidigt kontoutdraget med full kraft på mig.

Jag blir lätt skrämd och tar ett litet hopp tillbaka och två fnittriga tjejer som ser scenen bryter ihop.


Så förnedrad av en maskin och gjord till åtlöje inför mänskligheten. 


 

 
V e m   s k a   t a   a n s v a r   f ö r   d e t   h ä r!?


Det är ju inte mitt fel i alla fall!


//

Murciélago


Finsk disco

De flesta har väl sett instruktionsvideon(?!) till disco signed by someone from Finland.

Den har i vilket fall funnits länge och cirkulerat på många humorsajter osv. Däremot var det först för ungefär en timme sen som jag upptäckte en uppföljare. Samma personer och samma upplägg på ett ungefär. Valet av musik i den nya tappningen höjde upp den avsevärt.


Imorgon är det dags för något nytt och fräscht här i bloggen. Bestämdes tidigare ikväll vad det blir.

Sweet Dreams

/Thomas

Lammkött

Här finns det två olika syften ni läser vidare för efter att ha sett rubriken. Killarna tänker att det kommer skrivas en detaljerad story om sista natten med en 16-årig flicka, dvs lammkött ur det manliga perspektivet(läs manliga svin). Ni matintresserade själar(ni är nog rätt få) väntar er ett perfekt recept på lammstek. Bäää. Ni får varken eller, men en lammstek är inköpt och ska tillagas imorgon. Problemet är ändå att jag såg en repris av Jamie Oliver för några veckor sen där han lagade lamm. Jag skrev upp hur han gjorde på mobilen, sen för två veckor sen tog jag bort det då jag trodde att jag kom ihåg allt. Det gör jag inte längre. Så ska nu ut och söka finna recept.

Lammstek:


För övrigt så är en förkylning i antågande så Lidingöloppet bidde inte av tråkigt nog. Hade sett fram emot det. Men blir till att plugga i helgen tillsammans med något givande VSIF-jobb. Yeyyy.

Anton har nu inlett sitt projekt och jag ska bara bestämma vilket det blir för mig. Håller allt hemligt än så länge men håll utkik då det borde komma snart...

Under tiden bjuder jag på bilder från Idreresan i somras. Alltid när sjukdomen närmar sig kommer en obotlig längtan till de tuffaste träningsveckorna man genomfört......


Fjärran look, schuuukt snyggt.


Från Städjan


Oh no, han ger oss arga ögat...


//T


Projekt Viktökning!

Chacha bloggen!

Det har den senaste tiden spånats en del hos Hunden i Påsen om vad det i framtiden kommer att bloggas om.
Flera förslag har bollats och en hel del bra är på ingång.

Först ut för min egen del är min fas 2 i Projekt Viktökning!

Bakgrund:
I november 2008 gjorde jag slag i saken och blev gymmare. Mest för att kunna köra rehab för mitt korsbandsskadade knä men senare även i rent byggarsyfte. Jag trodde nämligen då att jag var den typen av människa som INTE tillgodogjorde mig träning, oavsett mängd. Det visade sig vara osant.
Målet då var upp till 75 pannor, från mina då ganska ynkliga 68. Det gick bra upp till 73.5. Där tog det stopp.
Och efter att varit smått orörlig och oförmögen att ens kunna cykla är det åter dags att ta upp gymträningen!

Målet kvarstår: 75 friska pannor by the end of December!
Och nu är jag dessutom nere på dryga 71... Det finns alltså lite att jobba med.




För att få lite sporrning och inspiration gick jag och Matz idag ner till Budo & Fitness och passade på att snacka lite med den otroligt tajta buildern Chris Harnell. Jag tyckte han påminde en del om mig i fornstora dagar så jag passade på att föreviga ögonblicket.







Inte konstigt att jag tyckte han påminde en del om mig själv och så som jag såg ut i våras.
Jag hittade en nästan kusligt lik bild på mig själv när jag kom hem och rotade i skrivbordslådan!



Som ni ser har jag i dagsläget en bit kvar till den formen. Men nu är det igång! Varje lördag kommer en ny rapport angående viktläget och i veckan kommer den strävsamma processen att meddelas!

Keep your eyes open!!!

/Eder Anton


It's a bömb!

Herregud alltså. Vissa människor är speciella.

I natt var det dags igen. Vid halv ett var han där o racklade med låset.
Och jag bara undrar:
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DITT LÅS KLOCKAN HALV ETT PÅ NATTEN?!

VARJE NATT!

Självklart vaknade jag och började genast fundera på olika hämndåtgärder...
Kanske överraska med en bakpulverbomb i brevlådan?
Kanske säga till honom riktigt på skarpen?

Eller kanske ännu värre: skriva en lapp?!

Tips till bloggen mottages gärna.



/Eder Anton




Vinst igen!

Lite besviken över besöksantalet igår efter att ha levererat kanske blogghistoriens bästa rubrik.

Iallafall så har det inkasserats ännu en vinst till badmintonkontot. Jag och MZ höjde oss lite sen förra gången även om det kan bli betydligt bättre. Just nu är det kanske en sjukdom på gång och då blir det inge Lidingöloppet imorgon, beslut tas i eftermiddag.

Idag är det mega death studying som gäller all day long.

Här bjuder jag på det kanske största misstaget i tv - någonsin. Märkligt nog har det inte fått så mycket uppmärksamhet, han var i och för sig inte med i panelen säsong två. Håll till godo:

För övrigt så är det nog bästa tv-programmet någonsin..
/T

Banantjuvens fettkupp

En till reflektion på gårdagens VSIF-dag. Jag nämnde redan igår att det strök runt en del skumma människor i Länken. En av dessa var banantjuven. Han inledde dagen med att gå fram till fruktlådan och fråga om frukterna var tvättade och mumlade något om svininfluensan. Han kom till insikt att bananerna inte behöver vara tvättade då det är skal på. En lite stund senare dyker han upp igen och tar en banan till bara i förbifarten utan att någon av oss hann se det innan det var för sent.

Han glöms bort av oss arrangörer för att sen dyka upp och göra en fettmätning. Till en början var dock detta lite oklart och följande konversation äger rum:

Banantjuven: Vad är det där för något?
Anton: En våg.
Bt: Vad ska jag göra med den då?
Anton: Ställa dig på den?
Bt: Vad händer då då?
Anton: Du får se vad du väger.
Bt: Vad ska jag göra med det då?
Anton: Du kan använda det för att räkna ut din fettmängd.


Att räkna ut fettmängden stod för övrigt på en stor skylt på samma bord som fettmätaren låg på och som vågen stod bredvid. Det slutar med att han mätte sin fetthalt (21,8) för att sen kunna gå och ta en banan till.

Banantjuven är fångad på bild:


Tjing
Thomps

Kriget trappas upp

Nu är det allvar. I tre veckors tid har det pågått. Kriget med min granne.

Igår var "råttet mågat" när han spikade upp tavlor klockan 23.30 på kvällen.
Tidigare har det sträckt sig till hans märkliga förkärlek att öppna o stänga sin knarrande dörr i tid och otid. Dag som natt.

Men hämnden är redan på gång. Klockan är 06:59 och det är dags att spela Imperiet - Kickar på liiite för hög volym.




/Eder Anton

Piller instinkt

Huuh. Det håller på att gå för långt åt helvete, som Ulf Lundell skulle ha sagt.

Min vakna tid går åt till "Spelet" och hittills har det varit en kul grej. Tills idag.

Efter en hektisk VSIF-dag med möten med massor av nya människor var jag helt slut när jag kom hem från skolan. Hem, äta fil, och lägga sig och läsa. I "Spelet" såklart. Efter 1½ timme var jag trött och ställde klockan på 19:00. Jag vaknade inte av klockan utan istället av Matz som ringer o vill plugga. I det här "sovande vakna" tillståndet är det inte mycket i hjärnan som fungerar.

Jag tar mig upp och kommer på att jag måste äta.
10 sekunder senare undrar jag vad det var jag skulle göra nu igen...? Just det, äta! Nästa stund står jag med kylskåpsdörren i högerhanden och stirrar in i kylskåpet... varför är jag här? Just det, jag skulle äta!
Och så här håller det på säkert fem minuter.

Det är dags att göra nåt åt saken. Min livsstil håller inte. Under en veckas tid har mitt intag av syntetiska preparat ökat i samma takt som studerandet minskat. Samtidigt som hela hjärnverksamheten går åt till att "spela" varenda jävel jag träffar...



Det får va slut med det på ett tag nu.
Back to life. Back to reality.


För att lätta upp stämningen avslutar jag med en bild på gårdagens outfit:



Vi håller det enkelt:

Övertröja från H&M
Jeans från Levis (naturligt slitna av användning)
Skor från Björn Borg


/Eder Anton

Power nap

Trodde jag skulle ta en power nap men blev nästan två timmars djupsömn. Idag var det VSIF-dag vilket var oerhört kul. Mycke trevligt men även lite mystiskt folk som kom och pratade.

Ser nästan ut som en enbent människa som har en grymt snygg framlutningsmove på gång, skulle ha redigerat lite innan jag la ut den egentligen:


En skrämd Lunkan i försvara-sig-för-livet-position, men nej, bollen är inte farlig, inte Issa heller:


Sen en bild som kommer finnas på vsifs hemsida också, men kände mig så snygg på bilden så ville lägga ut den här också:





Tjing
//T

Fotbollskväll tydligen

Två la liga matcher är det. Helt ok matcher också för den delen.

Jag tränade idag, först fem kilometer med issa, sen fem kilometer själv. Andra halvan skulle springas fort. Från start så flög jag fram som en Antilop hela vägen till Rocklunda, sen kom den "tuffa" stigningen och jag saktade ner lite för att kunna öka mot slutet, kände mig pigg och körde på lite i skogen strax innan halva banan var avklarad. Efter att ha vänt i skogen och kommit ut på raksträckan tillbaks så slungades jag trettio meter bakåt av vinden. Fick kontroll på omgivningen och lyckades greppa tag om ett träd så kunde jag ta mig ner på marken och ålade mig fram för att inte ta vind. Efter en kilometer tog husen lite vind och jag kunde resa mig upp och spurta sista kilometern på en tid av 21:05. Hyggligt trots allt.

Kameran blåste bort men ungefär så här mycke blåste det:



För att återkoppla till bilden i det här inlägget: http://hundenipasen.blogg.se/2009/september/mote-med-en-kandis.html så ser det på bilden med Anton ut som att Fixelius tänker: Äntligen får jag träffa hårdrocksidolen Anton, det här är stort. Och han signerade boken också, YEAH". Dvs Anton är den som sitter och signerar böcker, inte Faxileus.


Tjing
//Thomas

Möte med en kändis

Igår träffade Hunden i Påsen (HiP) en kändis. En tankeläsare. En trollkarl. Hans namn var Henrik Fexeus. Inte Henrik Fexelius som Matz oavsiktligt kallade honom en kvart innan föreläsningen.

För killar som oss, vi som läst hans böcker: "Konsten att läsa tankar" och "När du gör som jag vill" och dessutom gått in på överkurslitteratur som "Spelet" av Neil Strauss vore det fel att säga att timmarna med honom gav mycket ny kunskap. MEN! Repetition är kunskapens moder (och smärta dess fader, som allvetande André lärde mig på mitt första sommarjobb).

Apropå "Spelet" så har jag spelat hela dagen. Det började tidigt imorse och har följt efter mig sen dess.
Jag provade mina skills alldeles nyligen i Infodisken där jag frågade en lång slank tjej om skillnaden på luvtröjor med och utan dragkedja.
Jag fick svar på det jag ville. Inget mer.
MEN! Att bli raggningsexpert kräver övning!
Och satan vad jag övar.

Jag återkommer med ytterligare framsteg.




Vi träffade INTE Erik Fichtelius.


Vi träffade däremot Henrik Fexeus.




/Hunden i Påsen genom Eder Anton


Look-a-like?

Jag fick höra idag att jag var lik någon, både kropp och kläder. Lite tveksam jag men tar det ändå som en komlimang då jag gillar stilen, å kan nog känna igen mig själv en del. Jag vill ut i höst nu och ta lite snygga bilder, välklätt med fin omgivning. Någon som kan vara fotograf? Som är bra på det helst. Vore kul med lite fräscha bilder utan att behöva betala många slantar för det.

Jag?


Jag vill hitta mig själv i kläderna igen. Jag trivs inte för stunden vilket är oerhört jobbigt. Någon som har något tips på hur man gör för att komma tillbaks till den trivselnivå man brukar ha? Blir galen snart. Hösten ska ju vara min tid.. Eller? Den här bloggen ska handla till viss del om mode, tror det finns ett halvfärdigt kapitel om mode/stil i boken, ska kanske slipa vidare på det. Hm. Festkapitlen ska upp iallafall. Vi har pratat om att ha fasta rutiner vissa dagar. Ska lägga upp en bloggplanering snart med de andra två. Kan behövas.

Kvällens tub:
 

Sängen nu, somna till extreme male beauty. Hoppas på bättre drömmar igen. Är ju inte utvilad någon gång oavsett hur mycket jag sover... Kan behövas har jag hört. Hälsoråd imorgon förmiddag i Eskilstuna. Yes box ska bli trevligt. Styra upp hälsan på MDH.

Tjing
T

Loud points Vadstena

Det har inkommit flera mail angående en film som florerat på nätet på sistone...

Jag har tidigare inte velat lägga ut materialet då det känns lite skämmigt.

Men jag ger vika och ger er här vad hela bloggosfären snackar om för tillfället: Loud points Vadstena



/Eder Anton

Liveblogg från VSIF-rummet

Misären har nått "the three amigos"... Nyligen hördes detta från VSIF-rummet:


Thomas - Kan vi inte bara gissaaaaa!?!?!
Anton - Aouta aouta. Aouta outa!
(Tänk Micke I en annan del av Köping)
MatzNej, vi ska fan ta reda på det här nu!

Pannor ligger i djupa veck, ögon korsas och håret slits... Det här... är inte kul.


Varaktig känsla av djup glädje

Ska replikera inlägget om lycka med att citera Persbrandt ”Lycka är ett jävligt överskattat begrepp, man får vara nöjd om man är glad lite då och då”. Vill ta diskussionen ett steg tillbaka och för att hitta vägen till lycka måste man veta vad detta abstrakta fenomen är för något. Lycka kan ses lite som perfektion, nämligen som ouppnåeligt då man inte kan se in i framtiden, man kan aldrig veta om man kan bli lite mer lycklig. Därför famlar nog många människor i mörkret genom att söka efter något de inte vet hur det ser ut eller känns. Många har nog funnit lyckan utan att veta om det och fortsätter att sträva mot ett odefinierat mål.



Så för att ha en chans att finna lycka så bör man åtminstone veta vad man vill, och vet man det kan man definiera sin egen lycka. Slutar det med att du är nöjd med dig själv som du är har du nått målet och funnit lyckan. Nöjd är alltså synonymt med lycka, är man tillfredställd med situationen så är man enligt lyckobegreppet, som är en samhällssocial konstruktion, lycklig.



Du måste finna vad som gör dig tillfredställd och för att använda begreppet så är att vara lycklig att nå sitt definierade mål, att misslyckas med att nå sitt mål blir då per definition att vara olycklig.  


/Matz


Självkänsla = Lycka?

Big no no på rubriken. Gillar den inte själv. Men iallafall, om man försöker följa hela hjälp-tillsjälvhjälps-debatten och alla tips och råd till hur man blir en lycklig människa osv så förespråkar alla att du duger som du är och allt du gör är bra och det räcker med att försöka. Jag köper det inom barnidrott, och då menar jag 6-12 år eller något liknande. Men nu pratar vi om vuxna människor.
Jag hade en diskussion med två kära vänner häromdagarna om människans värde. Oerhört svårt och komplext och det rådde ingen konsensus när vi avslutade diskussionen. Det var nog fler frågetecken istället. Så inte det jag är inne på här. Om jag ska koppla samman programmet jag läser nu så är ju folkhälsan väldigt beskyddande och omsorgstänkande och ett av de viktigaste att jobba efter som folkhälsovetare är att minska klyftorna i samhället.
Det som jag vill komma fram till och försöka få en åsikt om, både av er läsare men även mina kollegor är vad ni skulle säga för att tipsa människor om att bli lyckligare? Är ovan nämnde klyschor rätt väg att gå?
Vad sägs om: Du är vad du presterar? eller framgång=lycka? totala motsatsen till ovanstående. Något att fundera på kanske, jag säger varken ja eller nej till något här ska jag förtydliga.

Dagen blir plugg, sen skulle jag på någon slags inspirationsföreläsning med Henrik Fexeus på eftermiddagen, men tror jag struntar i det. Ska vårda mig själv istället.

Badminton idag var bedrövlig. Vi vann förvisso men spelet var riktigt dåligt. Blir straffträning hela veckan. Pinsamt.

Morgonens tub som fortsätter på samma spår som Anton igår, gamla tv-serier vi minns och som troligtvis format oss till vilka vi är:
 

Fixa lite nu, sen hämta tvätt innan skola.

Over and out.
//T

"Som en babuschka från Ryssland!"

Cha cha bloggen!

Såg just på ett klipp från en av TV-historiens kanske mest underskattade tv-serier: S.P.U.N.G.
Serien gick första gången runt 2002 med en 2.0-version nåt eller ett par år senare.

Redan då var jag särskilt förtjust i karaktären Kim men jag måste erkänna att serien nog gick mig lite över huvudet då jag endast var 16-17 bast när jag sporadiskt såg den.

S.P.U.N.G. - Kim i mitten.


Hittade också ett par klipp från Youtube:






Håll till godo!

/Eder Anton

Videoblogg på gång

Ja, ni läser rätt! Det som ni önskat mest av allt är snart här. En videoblogg signerat männen bakom hundenipåsen(HiP). Det kommer med högsta sannolikhet blir underhållande, spännande, fascinerande och kanske kanske lite naket. Så håll utkik.

Har egentligen inget att säga så då bör man väl inte blogga. Så började fundera fram nåt läsvärt att ta upp. Men står rätt still trots allt. Iaf så vann min far en resecheck när vi sprang o-ringen(orienteringstävling för er som inte vet) så det är tänkt att vi ska ut och resa med familjen. Någon som har nåt bra tips på resmål? Och inga jävla solsemestertips här!!!

Efter den långa diskussionen om VSIF igår så kommer styrelsemötet imorgon bli intressant, och kanske avgörande. Hm. Badminton på morgonen till att börja med. Nu ska jag och MZ visa vem som bestämmer.

Kikade på Blondinbellas debut som journalist eller vad det kallas. Säger varken bu eller bä. Inte mitt forum trots allt. Vi kanske ska börja diskutera andra bloggare här? Finns ju några skvallerbloggar som bara skvallrar om vad andra säger och blåser upp intriger. Det är nog inte riktigt vår grej. Men kan ju komma med åsikter om vilka bloggar som vi tycker är bra eller dåliga. Så för att återkomma till Blondinbella så känns den bloggen helt ok. Varken mer eller mindre, men den har ju växt sig stor så givetvis är den bra för sin målgrupp. Men svårt att göra blogganalyser, finns det någon utbildning? Intressant fenomen är det iallafall. Vilken blogg är nästa stora? ;)

Dagens länk: finns mycke jag vill ha i den videon. Men helst lasertiaran, laserhandskarna och lasersuspen, kolla vid 3:22:
http://www.youtube.com/watch?v=2WknXCcVThI

Natti
Thomps

Look-a-like?

Gårdagens nattsuddande handlade som ni läst lite om allt möjligt. Det var snack om tjejers eviga: "amen ja går om du går"-tugg och om det faktiskt kunde tänkas vara så att tjejer inte tar för sig lika mycket och ser om sitt eget hus i samma utsträckning som killar?

Allt det där är såklart bara spekulationer.

Det spekulerades också rätt vilt i vem som är lik vem egentligen.
Allting började med att jag sa att Rafael Edholm och Russel Brand var sjukt lika.

Thomas - Neeje, Brand är isåfall mer lik Jared Leto!
(Väntan)
Anton - Hah, nej det där är ju Marcus Öhrn!

Så inget annat att göra än att lägga upp och låta er avgöra. Vem är lik vem egentligen?


Edholm.                        Brand.                      Leto.                         Öhrn.

Allt för nu.

/Eder Anton

Live-blogg från VSIF-prat

Vi sitter här på småtimmarna och pratar om VSIF, studentliv, engagemang och vilja. Kommer dela med oss av lite citat, frågor, tankar och funderingar.

Fråga. Är tjejer födda utan förmåga att ta initiativ?

Tanke. Att undersöka varför studenterna inte går på våra aktiviteter genom att hoppa på er i korridoren och göra en djupintervju.

Spelas just nu:



Sägs väldigt lite värt att skriva då vi ska ha styrelsemöte måndag kväll. Då kommer det tas beslut.
Anton säger just nu att UFC är en riktig sport. Sen funderar han över att de borde få mycke korsbandsskador. Matz konstaterar att deras kroppar inte är som våra. Anton vill höra ljudet till UFC "Jag blir lite mer upphetsad då".
Lite mer?!

Spelas nu:



Nu pratas det om 40-kilos-Bosse(snabb förklaring så har vi en kines som ledare i VSIF. Han är ledare för basketen, han är ungefär 155 cm lång å väger 40 kilo) som inte kommer ihåg Linn. Det är roligt. Nu berättar Anton en anekdot om att han brukar kolla UFC med sin pappa och efteråt så slåss de lite. Anton brukar vinna.

Och nu spelas:



Nu blir det snart för långt inlägg. Så avslutar här med Linn nynnandes i soffan här bredvid, Matz och Anton är rejält fokuserade på reklamen(snart UFC igen).

Tjing

//T


Var är brynjan??

Vi tog en del snygga bilder i eftermiddags. Bland annat som ni sett på Dolph. Men även på mig i brynja vilket var fashionabelt snyggt. Varför la inte Anton ut den?? Svara mig......

Jag smet från grupparbetet. Behövde städa och fixa här hemma. Dessutom så var det sevärd fotboll på tv. Imorgon blir det däremot ett ryck. Ska få klart det mesta så blir det finslip resten av veckan.

Matz kommer nog skriva ett inlägg om hemmafesten snart. Men lägger nu upp lite bilder på den portabla festen som vi utnyttjade efter Linns utflyttningsfest för några veckor sen. Den följde med en bit från Vallby och gud så roligt det var. 

Problemet med den portabla fest är att hitta bra ljus till musiken.



Konst?



Se så kul det blir med en portabel fest:




Finns dock nackdelar med den portabla festen. Men obotlig optmist jag är så struntar jag i det. Nu är jag sjukt trött och tvivlar på att jag kommer orka hela kvällen. Kommer eventuellt läggas upp något kapitel ur boken här. Ska samtala med min författarkollega innan dock.

Tjing
Thomps

Dolph & jag

Lördagkväll och inte den lördagkväll ni normalt kan tänka er. Onej. För ikväll är det pluggkväll!
Gör man ingenting i veckorna får man leva med att ha skiten hängande efter sig likt ett vitryskt luder på Kåren. Så även på helgen.

Kan dock från min plats här i VSIF-rummet meddela att det, hör och häpna, går bra! Efter tre veckor utan action kommer nu, precis som en kaskadspya, allt på en gång!

Igår kväll blev det ett grandiost svullande av ost, kex, vin och jag vet inte vad. Kvällen toppades med lite WWE Smackdown på teven. Det dröjde inte länge förrän jag hade hittat min favorit, nämligen: Dolph Ziggler!


Idag bad Matz "the Mad Bat" mig att göra min imitation av just Dolph. Det gick jättebra och blev en minnesvärd bild. För att ni ska kunna avgöra själva lägger jag upp en bild först på Dolph, sen på mig.





Ny look-a-like på gång?!?!?

Piiz!
/Eder Anton

Game on!

Det var i början på veckan som det hände.
Jag kom över ett exemplar av "Spelet".
Efter timmars sträckläsning har jag lite trevande nu också påbörjat min praktik av den uppsjö visheter och lärdomar jag förvärvat.
Det går sådär.

Men i likhet med "Style" som är huvudkaraktär tillika författare finns det inget som heter misslyckande. Det handlar om att lära sig och analysera misstagen! Till exempel måste man se kvinnor som "targets" och inte som snygga kvinnor. Det håller inte att vara svag för någon!

Och för att klara av det och samtidigt bli en bättre RGE:are, (vet inte vad det står för men ska vara nåt i stil med raggningsexpert) har jag använt mig av lite påminnelser i vardagen. Bilden längst ner visar exempelvis vad det står på kylskåpet:





Nu är det dags för sjukgymnastik. Som nybliven RGE:are vet man aldrig när det kan bli dags för praktik. Och då måste jag kunna gå. Själv.

/Eder Anton

Tradition

Är väl tredje gången gillt som jag bloggar efter badminton vilket gör att det blir tradition(Thomas: fira för fan inte nyår i KOLF ett år till, då blir det tradition).. Än en gång blev det singel med Matz, ett tappat första set, bedrövligt spel rakt igenom men ändå 3-1 i set till mig. Matz glänste än en gång med mängder med ramträffar. Han tog dessutom det bästa från två världar när han överrumplade mig med ett försvarsramslag, tror nog det var dubbelfattat också. Då stod jag där, avklädd och förnedrad. Morgonen innehöll även en relativt misslyckad fotosession som jag hoppas Bat lägger ut senare idag.

Nu äts det frukost innan avgång till skolan för lite grupparbete. Men blir bara två timmar, sen åks det till Eskilstuna för att diskutera projekt aka kommande inkomstkälla. Matz ska även till något hus i Eskilstuna för att titta på en utdöende art, den livs levande folkhälsovetaren. Han ska göra sin praktik på nå jävla landsting eller nå skit där. Tacka vet jag SISU. Inte sant Marie? ;)

Kvällen kommer innehålla handboll först, sen antagligen mat och en lugn hemmakväll med sällskap av bror bland annat.

Vad är det du äter Matz? Äckelfaktorn slog ju till hos mig också så instämmer i det. Och gällande dödsstraffet. Om samhället såg ut som jag ville så finns det ingen som förtjänar dödsstraff. Gud så korrekt det där lät. Hm. Jag återkommer i frågan eventuellt.

Hahahahahahaha.. Läs här, fann fler saker som var sjukt kul, en del lite internt..
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/article5813578.ab

Nej, få i mig gröten och sen ta på mig nå snyggt, som vanligt. Ska förbi Ego i Eskilstuna och titta, sägs att det är bra, även om jag tror det är en myt, aldrig hittat den där jävla butiken....

//T

Syntes

Ska ge mig på nåt som anses som väldigt svår bland bloggare, nämligen att blogga ifatt. Så här är veckans power-frulle som har ätits hela veckan och som är det bästa vaccinet mot H1N1, proppat med antioxidanter, är nu immun. Kommer att äta samma sak imorgon, så har nu bloggat i framtiden också, är jag först med det här?

Faan va vidrigt det såg ut på bild, kameran måste addera en äckelfaktor på minst 7. Nästan värre än Antons myggstyng som för övrigt såg ut som en nasty könis, krya på dig Mr. VD.

Faan va vidrigt det såg ut på bild, kameran måste addera en äckelfaktor på minst 7. Nästan värre än Antons myggstygn som för övrigt såg ut som en nasty könis, krya på dig Mr. VD.



Såg att Flåklypa Gran Prix nämnts,  som Thomas plockat fram ur den finare filmsamlingen och delade med sig av. En filmupplevelse av rang, var dock lite skeptisk när jag fick filmen beskriven som en norsk animerad rallydockfilm från -75, men eftersom man inte vill dö nyfiken så var jag tvungen att se den.



Det visade sig vara en helt fantastisk film om några mycket udda karaktärer som bygger en racerbil för att delta i en tävling. Låter kanske inte som en blockbuster men faktum är att det kan vara Norges bästa bidrag till finkulturen, Fleksnes inkluderad.  

Filmen är otroligt välgjord med en fantastisk detaljrikedom och en mycket underhållande dialog, filmen får dockorna i Skrotnisse att framstå som täljda av heroinslöa pundare. Flåklypa Gran Prix var namnet, se den.



Angående frågan om dödsstraffet som Thomas slängde ut tidigare så blir mitt svar att jag lever efter den enda moraliska teori som praktiskt går att tillämpa, nämligen dubbelmoral. Så det beror på… bättre att be om förlåtelse en tillåtelse!  Lite seriösare ton då, om man ska utdöma straff som avrättning kräver det att man har kunskap om sanningen, så som verkligheten faktiskt var, och helst också kunskap om framtida handlingar för att vara säker på om straffet är rätt. Absolut kunskap om en specifik situation är svår att få och därför kan straffet felaktigt dömas till en oskyldig, därför ska dödsstraffet avskaffas.


Bara ett av många synsätt, undrar vad han själv tycker?


Bara timmar kvar till nästa badminton-moment med ramträffar och dubbelfattningar.


Ut


// Mad bat, stolt innehavare av höstens stötsäkra accessoar .


Europa league

Är fotboll på tv nu. Den nya heta Europa league som ska ersätta UEFA-cupen. Inte kommit in i det hela än så inte säker på vad förändringarna är. Däremot kul att se svenskar i Europa.

Tänkte ge er lite bilder från dagen.

I väntan på långsamma kryck-Linn..




Snygg-Bat och Snygg-Thomas kör fjärran look.




Hösten framdämpade accessoar. Ett måste!




Anton somnar när han läser kurslitteratur(?)




Ikväll blir det innebandy, trök, å sen fotboll igen på tv. Kommer nog ett inlägg senare ikväll. Slutat läsa bloggar sen jag började skriva igen. Ska läsa ifatt lite ikväll.

Goder kväll
//T


Känsliga blogglovers varnas!

Woohoo! Äntligen sprättad och klar från mina sex stygn jag haft på knät senaste två veckorna!
Till min besvikelse utfördes stygntagningen dock inte av den sexiga sjuksköterskan man läser om i Penthouse. Tvärtom! Det här var en ganska satt tjej om jag uttrycker mig snällt. Och som om det inte var nog var denne i det närmaste horribel på att just ta stygn! Kanske blev hon nervös av min idoga fotografering av benet, vad vet jag? I livet som bloggare måste man alltid ha kameran nära till hands och jag motiverade min photosession med de bevingade orden att: "Det här är en stor dag för mig!".







Den sista bilden är jag mest nöjd med. Den bjuder verkligen på äckel! Som en mygga som borrat in sig i benet. En blå mygga.

/Eder Anton

Höstdepressionen kommer

Ryktena går ju att många blir deppiga på hösten. De allra flesta skyller på den enkla orsaken att det är mindre sol. Men snart kommer ju snön som lyser upp. Sen är det jul och då får man pynta och göra fint. Sen går våren fort för då blir det ju ljusare och sen är det sommar igen. Gud va positivt. Men tänk när det är sommar så går det jättefort för då har vi roligt, sen är det mörk deprimerande höst igen. Men nej ska inte vara bitter. Tänkte hälsa lite till mina kära vänner som jag saknar emellanåt. Dels Sara i Norge, Linna i Umeå. Nille gör som syster och åker till Norge han med. John, alldeles för långt norrut, längre än Linna ju. Kalle i Uppsala, ingen ursäkt att inte åka och hälsa på. Catrin, ironiskt nog hemma ju. Men då är jag borta. Sen så klart Gayson, Mickilina och Säljävel. Ingen är för långt bort, men ändå på det avståndet att man inte ses så ofta. Glömde nog någon, orkar inte tänka för mycket, sent på kvällen. Får styra upp en turné iaf med fest, träning och umgänge. Blir långt uppehåll från skolan... Hm..

Över till något helt annat, mina personliga små känsloturer kanske jag borde hålla för mig själv egentligen. Men nu så, min nya hobby har ju blivit badminton. Än så länge begränsat till två dagar i veckan. Men njuter de två gånger. Jag och Matz spelar singel en gång i veckan men blir ett pass dubbel i veckan också mot Hultan och Andy.
Iallafall så har vi beställt en privatlektion där vi förhoppningsvis lär oss grundslagen. Däremot har vi utvecklat våra bästa slag till perfektion. För Matz är det ungefär så här. Han ser till att få överläge i bollen. Jag får lov att lägga upp för en smash. Jag ser Matz fokuserade blick för att slå den med full kraft så nära baslinjen som möjligt, jag backar ett litet steg extra. Sen hör jag något som borde låta annorlunda, mer metalliskt än det vackra ljudet som annars blir vid perfekt träff. Sen ser jag bollen dingla ner två meter framför mig alldeles perfekt och utom räckhåll. Än en gång har det beryktade ramslaget lyckats perfekt.

För mitt bästa slag så är scenariot detsamma. Däremot så anar jag att en ramträff är på gång och kliver fram ett litet steg när Matz satsar på smash. Dock så får han in en perfekt träff som kommer i över 200km/h mot mitt ena öga, snabb som blixten försvarar jag mig med det som nu har blivit en variant på sköld. Jag stoppar likväl den attackerande bollen som snabbt returneras kort och helt otagbart för Matz. Men egentligen bara en överlevnadsreflex från min sida.

Nu är det dags för en halv natts sömn. Troligtvis fylld med mardrömmar, sån blir jag på hösten.... Men snart är det jul har jag hört.


Nattens tub, sökning: Höst.. Snabbt minne till den här så spelar jag skivan på repeat samtidigt som jag spelar football manager. ja, vilket år kan det ha vart. 03/04 borde det vara. För hade en Adrian Mutu som vann skytteligan tre säsonger i rad och blev värd 660 miljoner. Hade Ronaldinho på bänken för han var inte tillräckligt bra. Jag vann allt. Vilket lag? Chelsea of course.


Sweet dreams!

Mr T


Grattis

Inte helt oväntat så klarade Mogna Värmland av uppgiften snabbt. Så här kommer vinsten, en gratis länkning till bloggen: http://vinkelvolten.blogspot.com.

Tjing

P-p-p-p-p-p-pokerface

Spelade nyss lite poker. En syssla jag och Anton gör ibland när vi vill utmana vardagen och leva lite on the edge så att säga. Det är liksom riktiga pengar(!) vi spelar om. The real deal så att säga. Iallafall så betta vi som fan nu men förlora, loosa big så att säga. Fett tuff vardag in tha hood.

Nu är det dags att bege sig mot Hilde och Linnvaliden för film med MZ och möjligen Änty. Blir flåklypa grand prix. Någon som sett?

Sen får ni en rebus att fundera över ikväll. Översätt till engelska, uttala rätt och i rätt tempo så får ni en kort svensk fras. Är ni med? ;) Rätt svar vinner troligtvis ett fint pris.

plusplusplus

Gnugga geniknölarna.

Tjings
Thompi

Look-a-like?

Eftersom jag inte gillar revidering men är ett stort fan av self-handicapping så ägnar jag tiden åt att blogga istället.

Såg i helgen på fotboll, Inter - Parma för den intresserade, och la märke till en, i mina ögon, solklar look-a-like!
Jag slänger upp bilden så får ni säga om ni håller med eller inte.



Och vad gäller frågan som Thompa alias "Uppviglarn" ställde i förra inlägget borde jag egentligen bara avböja att svara. Men det vore lite tråkigt. Så jag vädrar min åsikt och säger att det aldrig kan vara rätt att beröva någon livet. Whatsoever.


Over and out.
/Eder Anton

Liveblogg från examination del 2

Klockan är nu 10.55. Sista frågan diskuteras. Vad händer sen?

Sju minuter har gått av rörig diskussion. Ont i ryggen också.. :S

Klockan är nu 11.06 och vi är kvar i samma diskussion. Nej, nu nådde vi målet och kan gå vidare. Yeah!!!!

Besiktas - United igår. Världens fulaste klubblag lyckades vinna med 1-0. Vad sägs om Rio Ferdinand, Paul Scholes, Wayne Rooney.. De är inte vanligt fula inte.. Synd på Besiktas. Sen hände något fruktansvärt igår, Linnvalid blev invalid.. På riktigt. Efter att ha sprungit i 200 km/h in i en duell med Mister T och därmed inte kunnat nå varken boll eller något annat. Så efter att ha stångat sig blodig så ska hon vidare till nästa duell men något händer i vändningen och vadmuskeln går av på mitten!... Som tur var så fanns kompetenta sjukgymnaster på plats(nej inte du Carro;)) så Linnvaliden kan nog vara på planen innan nästa årsskifte om vi har tur.

Klockan är nu 11.17. Chattintensiteten avtar trots en kursansvarig som iakttar oss. Spännande...

Så illa var det nog inte med Linnsans ben förresten. Hon lider av lätt hypokondri så kanske ett sträckt muskelfäste. Nog så illa. :S klockan går långsamt nu. En fråga till er läsare, varför läser ni bloggar, behöver itne vara specifikt den här. Men tänk igenom de bloggar ni läser och fundera på anledningen. Kommentera gärna eller maila till [email protected], jag är nyfiken... Även om jag redan vet svaret. Tror jag. :)

Klockan är nu 11.27 och vi är på väg att avsluta. Blir lunch snart med Maru.. Sen lite revidering och sen träning. Sen tidig kväll tror jag. Ska försöka ge mig in i ett seriöst blogginlägg om effort-reward ikväll. :)

Over and out.

Puss
Thomps


Liveblogg från examination

Är jag först i bloggosfären med det här? Tveksamt men inte omöjligt. Vi har i skrivande stund examination på Mälardalens högskola. Här ligger vi i teknikens framkant och kan därmed bli examinerade via chatt. Trots att det är en helt vanlig kurs, inte distans. Fashionabelt, don't you say? Nej, det där blev internskämt, inte bra, ni kan ju tro att jag är lite halvtaskig med språket. Inte alltför sant hoppas jag.

Klockan är nu 10.08 och jag hamnar snart efter i chatten.

Försöker förstå mig på vilken modell som använts i Stockholm diabetespreventiva program. Eller nåt. Känns lite småkul iaf då gruppen på chatten är förträfflig.. ;)

Mitt i alltihopa ringer underbara Cecilia från SAIF, jag vill jobba på SAIF tror jag. Ska skicka in ansökan till kom-igång i eftermiddag. Ska berätta om kom-igång här. Men inte nu, kommer iaf bli sjukt kul om vi får pengar till det. :) Kan bli det som styr hela sista året nu på utbildningen.

Klockan är nu 10.26 och vi är på fråga tre, hur och mot vilka kriterier/modeller/teorier har bedömningen skett. Boooooring.. Men liiite intressant..

Någon som läste aftonbladet om dödsstraffet som misslyckades. Serious talk nu. Men bollar över frågan till mina kollegor på bloggen vad ni tycker om dödsstraff? Första riktiga diskussionen på bloggen kan det här bli. Får inte bli för allvarligt bara. ;)

Klockan är nu 10.40 och det är en bensträckare som gäller. Jag publicerar nu och resten av examinationen blir i ett nytt inlägg. :)

Tjing
Thomps

I vredens tid

Efter att ha suttit och super-mega-ass-death-studerat hela dagen med frågor (som i sin tur innehöll vardera 3 frågor!) och sedan nöjt lämnat in 1½ timme i tid blir jag faktiskt liiiiite besviken när jag ser att mitt arbete inte blivit publicerat som det ska! Naturligtvis är felet mitt men FAN, VAD JAG HATAR BLACKBOARD!

Men som Tommy Svensson så ivirigt påpekade under USA VM-94: inget energiläckage utanför planen (i mitt fall skolan). Så nu har jag kollat Superettanfotboll i 90 minuter istället och fick till min glädje se Oscar Möller hänga 1-0 till Åtvidaberg mot Assyriska på övertid. Direktplats till Allsvenskan nu... koolt om de gick upp!

Zappade precis över till 6:an och Besiktas - Manchester. Det är lika kul varje gång kommentator Holmgren kallar Rooney för Roaney.

Imorrn är det äntligen dags att ta bort stygnen på knät. Jag har bytt mina plåster ett par gånger och vet redan hur det ser ut där under... jag är sydd med blå fiskelina. Självklart ska jag försöka ta några bilder från Centrallasarettet imorrn så ni kan få se det här på bloggen också.

Kvällens Youtube skulle egentligen vara min klasskompis Lisas otroliga softballskills men efter att ha fått länkningsförbud kan jag tyvärr inte visa den här. Istället får det bli det hysteriskt roliga klippet där "Tim testar T.E.N.S". Jag skrattade tills jag grät av det här: 


Eder Anton

Till alla vilsna män

Ni behöver lite stöd på vägen, även om Pelles resonemang kändes alldeles för korrekt och förutsägbart. Ska ge mig in i diskussionen här i framtiden. Ligger lite material som väntar på att publiceras. Återkommer i frågan.

http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1164622

Puss
Mr T

Lögnaren

Skrev ju att jag skulle plugga hela dagen. Skulle inte tro det va!!!! Sjukt snabb tydligen.. Här kommer en bild på misären i VSIF-rummet när genierna är i arbete:


Sen så kommer bilderna på dagens nörd. But I love it..



Ursäkta lätt suddig bild. Jag halvmatchar till och med kurslitteraturen. Och här kommer det bästa, de små små detaljerna.. Ser ni? Jag är nästan upphetsad. ;)



Nej, sista kollet på plugget.

Peace

Thompi

Examination

Ej jå!

Idag är det examination, så fram till klockan 17 kommer alla tre bloggarna vara rätt så upptagna med det så. Efter det är det löpning, snabb middag, sen innebandy, så mig hör ni nog inget från förrän efter 22. Däremot så delar nog Anton med sig av sin visdom senare ikväll. Tycker han ska lägga upp dagens outfit med nya tröjan? Jag borde lägga upp bilder på mig själv och min nördiga matchning idag. Vi får se vad det blir med den saken. Sjukt snygg iaf.

Dagen tub, från mig och Anton också antar jag. Vi gillar det båda två rätt mycke tror jag. Även om det är lite obehagligt. Toppen kommer vid strax efter 1:10....



Tjing

//Ers nåd(Thomps)

Lucköppning

Så var det Studentolympiadssittning i lördag. Minnena från kvällen är få och känslorna blandade efter olika insatser där utgången i flera fall slutade i personlig förnedring. Bjöd tydligen på ett axplock från min breda repertoar av trolleritrick. Denna gång levererades näsduksnumret á la Vanheden-style för en måttligt imponerad, men vänlig och artigt observerande dam.



Har under ett dygn lyckat fått saker återberättat, ifyllt och även dokumenterat på film och i sms. Så för att sammanfatta kvällen så delar jag med mig av en sms-konversation som ringar in sinnesstämningen fram emot småtimmarna.


Kl: 01:00
X- Jag hoppas du inte sitter kvar och sover när vi andra nu äter på Subway! ;)


Kl:01:01
Jag- Jag skördar ;)


Kl: 01:03
X- Haha, bra där! Skörda på! Jag till ha en rapport imorgon! ;)


Kl:01:07
Jag- Fältpappmå pverkat nu, ska t få, gansk s


Kl:01:09
X- Ok, lycka till! :D 


Kl:01:11
Jag- Is inge anama en nått, men tack då :D


Någon som har den rätta skiffernyckeln för att tyda innehållet är välkommen att försöka!?


Måste reflektera över måndagen sedvanliga badmintonspel mot Thomas. Är ju känd för att vara vansinnigt ojämn när det kommer till idrottsliga prestationer, men det här tog priset. Blev nollad i ett set för att tillslut vinna det sista, övriga två gick till taktikern men under jämnare förhållanden. Åtgärder är nu vidtagna och en instruktör är kontaktad för privatlektioner, då mitt bästa slag fortfarande är ramträffar.

/Matz


Scream like you mean it!

Cha cha bloggen!

Har varit en fett tung dag med helt "sickt" mycket skola!

Då är det tur att man jobbar i samma grupp som Thomps och Mätz!

Slänger upp ett klipp på hur det kan gå om man för ögonblicket tappar fokus eller helt enkelt går ut för att ringa ett samtal:




























/Eder Anton

Klamydiamåndag

Tja tja bloggen!

Idag är det tydligen klamydiamåndag i Sverige och på MDH. Så när jag går med en vän, Mr X och ser ner på Länken där det står några i sjukhusrockar så sägs det så här:

X utbrister: Busty nurses!
T lätt skratt: Så busty var de väl inte.
X: Aah, just det! Det är klamydiamåndagen idag...
Ska vi gå och runka? Nej visst nej... Då får man ju inte klamydia.

Syftet med vad X sa är i skrivande stund oklart. Någon som vet?

Annars så är det något som liknar plugg hela dagen och halva kvällen. Sjukt segt och smålurigt att lösa det här. Folkhälsa och utvärdring är oerhört komplext och kan således inte placeras in i en relevant kontext. Finns bara en massa kasuala samband och Gussilagos......

För övrigt så är det kanske ett nytt stående inslag i bloggen på gång. Första filmen om det kommer ikväll om dataöverföringen går som den ska.

Matz, var är skämtet!!!!??!?!?!?!


Dagens youtube:




Tjing
Thomps


Klockan är nu...

Lite för tidigt må jag säga. Men kan ju luta mig tillbaks på det underbara argumentet: Det är ju skönt efteråt. Nej men det är givetvis roligt att spela badminton, och hinner ju få ut lite mer av dagen om man pallrar sig upp tidigt. Efter Matz förklaring av bloggnamnet så känner jag mig lite besviken. Jag är en av de få förtjusta som fått ta del av skämten. Och trodde ju nu att det skulle spridas vidare till er läsare men icke. Antar att Mad Bat tänker att vi inte ska berätta allt roligt vi kan nu på en gång. Men kom igen, mannen är en levande humormaskin och skulle klara av att leverera något hysteriskt roligt varje dag om det vore så. Så ge oss något!

Ligger det inget ute här ikväll så ska jag smyga över till Matz och fixa ett hunden-i-påsen-skämt som videoblogg. Vi måste komma igång med våra look-a-likes också. Finns en hel del på lager. Än så länge får ni dock nöja er med en länk till Sveriges kanske bästa studentidrottsförening: www.vsif.nu och en Thomas från i våras, saknar håret ibland. Som vanligt är Matz lite händigare än oss andra.



Stora gäspningar

Thomps

Historian bakom namnet

Thomas lämnade tidigare i veckan över till mig att förklara hur namnet på bloggen kom till. Under många år har jag burit omkring på hunden-i-påsen-skämt och den senaste tiden har jag börjat dela med mig av dessa till en mycket liten men förtjust publik.
Per definition bygger ett hunden-i-påsen-skämt på en dialog mellan två människor om en hund och en påse med en språklig poäng om hundens ras.  


När vi har diskuterat vad vi skulle döpa bloggen till var så försökte vi hitta ett namn som väl beskriver innehållet i bloggen, väcker intresse, samtidigt som namnet skulle vara unikt och personligt spegla några av de gemensamma nämnare Thomas, Anton och jag delar, detta var inte så enkelt.


Olika namn bollades fram och åter lite då och då under flera veckor då vi under en längre tid pratat om att börja att web-logga. Så i förra veckan när vi skaffade ett konto och skapade bloggen så var vi tvungna att bestämma oss för ett namn varpå jag slänger ur mig att den kan heta hunden-i-påsen, förslaget gillades trots det inte var i närheten av vad vi från början tänkt oss då namnet egentligen inte säger nåt, men så blev det i alla fall så nu vet ni historien bakom namnet.

//Mätz


Releasefest ikväll?

Det blev ju sagt att vi ska marknadsföra bloggen innan helgen är slut. Vi bör nog göra det då folk frågar efter den.. :)

Tanken är även att vi ska blogga ifatt de första dagarna i skolan på grund av att vi någon gång i somras sa att bloggen skulle ligga uppe till skolstart. Och det hände även en del i början som kanske ska nämnas så. Men idag är det nog ändå gårdagen som ska behandlas. Började trevligt med sovmorgon och sen en sväng ner på stan där det inhandlades två kavajer, en fluga och en scarf till mig. En lite för snygg klänning till Linnsan. Och Mad Bat fyndade ett par pjucks.

Därefter en snabb sväng förbi avslutningen på olympiaden där IMF vann tydligen. Stretch var väl nästan sist. FOLKE hade en representant där i form av sensuella Nette som stöttade utbytingarna. Därefter gick vi förbi och handlade lite mat innan festen gick igång. Förfesten blev en lite för kort historia hemma hos mig med jobbiga klädval men med gott sällskap.

Sen var det Kåren som gällde för sittning. Maten var sådär, stämningen helt ok, toastmaster grym, summa godkänt. Varken mer eller mindre. Anton nämnde tidigare här att han fick vatten över sig. Det gällde mig också, samma bord, samma personer, lite senare på kvällen bara. Tidig hemgång vilket känns skönt idag.

Gårdagens outfit, halva iaf. Anton lika pojkaktigt sötsnygg som alltid. Me like.






Nu är det Robot wars på tv och sen blir det fotboll hos Anton tillsammans med något gott från Amore.

Bör väl ta tag i pluggandet lite idag också.

Tjing

Thompi

23 år och åderbråck

Det är nu elva dagar sen mitt knä fick ett nytt korsband efter att ha väntat över ett år på operation. Nu när det närmar sig två veckor sen ingreppet börjar jag så sakteliga kunna trappa av på den ordinerade medicinen och gå över till mer allmänna civilisationsdroger som kaffe, snus och alkohol (yay!).

Igår var det därför dags för det klassiska studentlivet igen! Fest på Kåren brukar sällan vara särskilt efterlängtat men efter att ha gått omkring i solkiga mjukisbrallor i vad som känns som ett halvt liv var det som en befrielse att få dra på de gamla trasiga jeansen igen. Med blodiga operationsplåster och "stödstrumpa" under förstås.

Så till kvällens händelse:
Jag, Thomas, Andreas och Matz sitter vid ett bord.
Matz sträcker sig efter den sista slurken vin i en plastmugg.
Plastmuggen vill inte och häller istället ut sig över bordet...
...ner på mitt omsorgsfullt omplåstrade nyopererade knä.

Jag frågar Mätz om det var vatten han spillde ut och får till svar:
-Si! AGUA! Agua Caliente!

Andreas skyndar iväg och hämtar papper.
Och desinfektionsmedel. 

Jag använder pappret och frågar varför han hämta desinfektionsmedel?
- Tänkte att du kanske behövde det.
- Nej det är ju bara vatten.
- Nej, det är vin. Jag pratade med Matz och han sa det var vin...


Mindre bra, tänker jag och överväger tidig hemgång. Istället blir det att torka jeans en halvtimme på toaletten.
När jag kommer tillbaks är Matz inte där längre.
Han håller på att dansa sönder Kåren...
Jag har precis lärt mig gå normalt...
Olika falla ödets lotter. 


after surgery
Avslutar med en bild på mina spiror.
23 år och åderbråck... så där lagom sexigt.

 

Eder Anton


Små gnagare och snor

Fick just höra en rolig liknelse jag inte hört tidigare, "Att snyta en ekorre"  innebörden är något i stil med att det är en obetydlig handling som inte är så mycket värd. Är ju sant att det inte är värt att ägna någon större ansträngning åt detta, men är ganska kul att föreställa sig hur det ska gå till.

//
Matz aka Mad bat
 




Morgonstund

Första egna inlägget då. Insåg att första inlägget var oerhört långt ifrån det beskrivande vi nog hade tänkt oss. Varför bloggen heter som den gör kom till exempel inte med. Men det lämnar jag över till upphovsmannen Mad Bat att dela med sig av.

Sitter nu och ska strax äta frukost. Uppe tidigt och spelade badminton med Hult. 4-0 i set till mig. Yeah man I am looking good. Dubbel med Matz på måndag igen och då först känner jag mig hel på planen.



Snart mätt..


(Datorn la nyss av så frukosten har hunnit ätas upp. Bara halva glaset mjölk kvar....)

Tänkte att ni ska kunna lära känna mig mer genom att jag lite subtilt smyger med något på vissa kort jag tar som visar vad jag uppskattar i livet. Sen ska vi alla tre nog beskriva varandra. Men ska se vilka regler som gäller för det.

Nej, dags att kila mot skolan nu, de andra har redan börjat så. Sjukt tråkigt med utvärderingskurs. Men måste väl ta den här jävla examen även om jag har bättre saker för mig och på gång...

Bestämde mig för en outfit utan Acne idag(Chinos dockers, strumpor Falke, linne Vailent, tröja Whyred, klocka Svalan och jacka Thomas Burberry). Gick sådär även om jag inte trivs helt. Kommer kanske bild ikväll., eller i eftermiddag, handboll och besök av bror ikväll.

Yours truly
Thomps



Då var det dags! eller, Nu är den här! eller, Äntligen! eller, Nu kör vi!

Klockan är nu 22.16. Efter långa diskussioner om syftet och varför vi valt det här perspektivet. Det så kallade bloggperspektivet. Så vi har nu valt att börja skriva. Och varför gör vi det då?? Jo, därför att vi har känt ett behov av att dela med oss av all visdom. Det kommer handla om vardagligt smask som varenda jävel bloggar om idag.

Visste ni nå sjukt, "pedofilbloggen" finns. Efter att ha skummat igenom det i 3 minuter så verkar han trots allt vettig.

Vilka är då vi som tycker att pedofiler är "vettiga". Jo, vi är tre folkhälsostudenter som för tillfället bor i Västerås.

Anton är en handikappad krympling som just nu rehabiliterar sig från en korsbandsoperation. Matz är en gud som söker en gudinna. Thomas är smal.

Så nu vet ni vilka vi är och det kommer bara bli bättre med tiden.

Fuck off and die.

Anton, Matz och Thomas

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0