Releasefest ikväll?

Det blev ju sagt att vi ska marknadsföra bloggen innan helgen är slut. Vi bör nog göra det då folk frågar efter den.. :)

Tanken är även att vi ska blogga ifatt de första dagarna i skolan på grund av att vi någon gång i somras sa att bloggen skulle ligga uppe till skolstart. Och det hände även en del i början som kanske ska nämnas så. Men idag är det nog ändå gårdagen som ska behandlas. Började trevligt med sovmorgon och sen en sväng ner på stan där det inhandlades två kavajer, en fluga och en scarf till mig. En lite för snygg klänning till Linnsan. Och Mad Bat fyndade ett par pjucks.

Därefter en snabb sväng förbi avslutningen på olympiaden där IMF vann tydligen. Stretch var väl nästan sist. FOLKE hade en representant där i form av sensuella Nette som stöttade utbytingarna. Därefter gick vi förbi och handlade lite mat innan festen gick igång. Förfesten blev en lite för kort historia hemma hos mig med jobbiga klädval men med gott sällskap.

Sen var det Kåren som gällde för sittning. Maten var sådär, stämningen helt ok, toastmaster grym, summa godkänt. Varken mer eller mindre. Anton nämnde tidigare här att han fick vatten över sig. Det gällde mig också, samma bord, samma personer, lite senare på kvällen bara. Tidig hemgång vilket känns skönt idag.

Gårdagens outfit, halva iaf. Anton lika pojkaktigt sötsnygg som alltid. Me like.






Nu är det Robot wars på tv och sen blir det fotboll hos Anton tillsammans med något gott från Amore.

Bör väl ta tag i pluggandet lite idag också.

Tjing

Thompi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0