Dessa elsparkcykelgäng

Som om inte världen hade nog med problem. Jag väljer att kalla dem just så, eftersom det alltsomoftast inte är en "utmaning" det handlar om, som så många politker och förståsigpåare många gånger väljer att uttrycka sig. En spade ska man kalla för spade, som en vis man en gång sade. 
 
Radikalisering, klimathot, sprängningar, Melodifestivalen och nu det här: Elsparkcykelgäng som misshandlar. När är det nog egentligen, kan man undra? Hur mycket ilska uppbär man inom sig om en bilists tutande gör en så rosenrasande att man känner sig nödgad att helt enkelt spöa skiten ur denne?
 
 
 
Tur dock att D4n Eliasson inte längre är polischef. Jag ser framför mig hur han hade suttit i morgonsoffan hos Malou och med bekymrad min uttryckt sin oro och medkänsla för vad dessa gossar har varit med om för hemskheter som får dem att agera så här. I Ukraina hade den inofficiella moralpolisen sökt upp dem, bundit fast dem i ett träd och handdukssnärtat deras små rumpor tills de bett om ursäkt. Jag säger inte att det är en bättre metod.
 
Men det är det.
 
Eder Anton.
 

Fortfarande singel?

Det var det här med dejtingsidor. På något sätt blir man ju ändå lite intresserad av vad just den här typen av användare har för syfte med sin närvaro på denna plattform. Vem svarar, och HUR inleder man en konversation med ett Thunderfuck på 27 bast?! Det kräver ju i det närmaste att man själv kallar sig något i stil med LightningDick, Stormpipparn eller 12"Tornado.
 
 
Jag vågade aldrig klicka på hennes profil.
 
//Eder Anton.
 
 
 
 

När saker och ting inte riktigt går som planerat

Det här med att hänga på olika singelsidor och ta del av diverse appar vars mål alla är att just du ska hitta kärleken... det kanske inte alltid är så klokt att i valet av användarnamn inkludera sin ålder. Särskilt när sidan där du spenderar din singeltid själv tar med det i sin presentation av dig.
 
//Eder Anton.
 
 
 

Älskling, jag sålde köksbordet!

Dessa bortskänkesgrupper på facebook och dylikt är nya tidens källa till tragikomik.
 
I fallet nedan är det svårt att åtminstone inte lite smått ifrågasätta om det verkligen inte fanns någonting annat i hemmet som kunde krängas iväg före köksbordet i jakten på något att äta?
 
 
/Eder Antoine.

RSS 2.0