Bland hundar och betahannar

Bra röv, tänkte jag och funderade på hur gammal kvinnan i fråga kunde vara. Låga 40 visade sig stämma ganska bra när jag väl passerade sällskapet med cykeln. Rosa jacka och matchande "täcke" eller vad säger man, på den minsta lilla hund jag sett på den här sidan årsskiftet. Hundmänniskor alltså... det är ett släkte i sig.
 
Man kan säga att det är ett litet tics jag har när jag ser dessa små fyrbenta varelser, för varje gång drabbas jag av en stilla undran huruvida det vore möjligt att sula iväg hunduschlingen och göra ett field goal på klassiskt amerikansk fotbollsmanér?
 
Till min förvåning var det mannen som gick och höll i kopplet på den här lille gynnaren, allt medan kvinnan fibblade med sin mobil. Där nånstans skiftade mitt fokus till den här herrn och hur kuvad man tillåter sig själv bli för att ha "förmånen" att umgås med en person av det andra könet? Över min döda kropp att jag slår mina påsar samman med en jänta med en hund som behöver täcke på sig när det är två plusgrader ute! 
 
Efter att ha läst in mig på begreppet alpha fucks and beta bucks, förstod jag snabbt att det här med största sannolikhet handlade om en betahanne (mannen i fråga alltså) som utöver hundvakt säkerligen också försörjer hennes två tidigare barn med en annan farsa. Gud bevars, måtte det aldrig bli mitt öde, tänkte jag och gick in på Team Sportia för att kolla hockeygrejer.
 
/Eder Antoine.
 
 

Sökhistorik

Det svänger fort här uppe i hjärnkontoret allt som oftast, och dagens teknik har ju fördelen att saker och ting går att kolla upp omedelbart. Själv blev jag lika delar förvånad och förskräckt när rullisten med sökhistorik dök upp häromdagen. Snacka om spridda skurar...
 
 
/Eder Antoine
 

RSS 2.0