I'm a rebel. Don't you just know it?

Pågår det inte en fejd mellan mig och rättsväsendet, parkeringsbolaget eller CSN så är det alltid någon annan som får klä skott för Eder Antoines frustrerade lynne. Den här gången var det en kursansvarig.
----------

Hej Hasse!
 
Jag mottog i förra veckan mitt betyg för det slutliga arbetet vi skrev i kursen Hälsoarbete i arbetslivet 7.5 hp och blev inte helt nöjd med motiveringen till det låga betyg jag erhöll.
 
Därför önskar jag nu, innan betyget förs in i LADOK en "second opinion" på den slutprodukt jag författade. Jag vill att ytterligare en examinator ger sin syn på arbetet samt att det ges en tydligare förklaring till vad det är som ligger till underlag för respektive poängavdrag. I dagsläget tycker jag följande motivering saknar detta: 
 

"Du har valt att inleda med att beskriva faktorer för en hälsofrämjande arbetsplats. Därefter presenteras åtgärderna som blandas med motiverande beskrivningar från din arbetsplats. Det gör att det är svårt att se motivens litteraturkoppling till dina åtgärder. Din etiska reflektion är outvecklad. Dina flesta referenser har samma format. Ditt arbete skulle ha vunnit på att du refererat mera varierat. 

Mvh, Kent T********"

 

Jag håller med i kritiken om att min etiska reflektion kan ses som outvecklad och att jag hade kunnat referera mer varierat. Här uppkommer dock nackdelen med att låta andra kursdeltagare vara handledare under skrivprocessen. Inget ont skall sägas om dem, de gav konstruktiv kritik som jag hade nytta av. Jag vill däremot mena att om dessa synpunkter kommit mig till dels i ett tidigare skede hade de kunnat åtgärdas och jag hade fått ett bättre resultat. Att låta elever själva vara "handledare" anser jag kan ge upphov till den här typen av brister i skrivarbetet.


Jag önskar nu få reda på vad som ligger till grund för respektive poängavdrag, det vill säga: hur många poäng gick jag miste om på grund av referenser av samma format, outvecklad etisk reflektion och den otydlighet med motivens litteraturkoppling till mina åtgärder Kent ser i arbetet. 


Utan att överdriva tycker jag slutligen man i motsatt riktning kan hävda att Kents motivering och grund till det betygsättande han gjort är otydligt och är outvecklat. 

 

Tack för en i övrigt intressant kurs.

 

Vänliga hälsningar

Eder Antoine


Veckans lista: Världens snyggaste fotbollsspelare

Här är den, den så omtalade tillika saknade; Veckans lista!
 
Efter åratal av researcharbete av den tvåhövdade redaktionen sammanställs för första gången på Hundenipåsen listan över världens snyggaste fotbollsspelare! 
 
Målvakt:
Gianluigi Buffon - Juventus och Italiens burväktare är inte bara en fenomenal målvakt utan har även allt vad en kvinna kan önska rent kroppsligt. "Jag tycker han har vackra ögon. Dimmiga på nåt sätt", säger Thomas.
 
Backar:
Aitor Ocio - Den enda i elvan som inte behöver skriftlig motivering. "Snygga shorts!", tycker Anton.
 
Paolo Maldini - En gentleman utöver det vanliga. Lika proper och välklädd som han under åtskilliga decennier var pålitlig i Milans försvarslinje.
 
Fabio Cannavaro - Den något bryske försvarsspelaren Cannavaro må ha mer att önska längdmässigt (176 cm) men tar igen det med råge med en ansiktsmässig symmetri av Guds nåde.
 
Mittfältare:
Andrea Pirlo - "Sömningast på listan men fruktansvärt fulsnygg" går snacket på redaktionen. Andrea Pirlo lämnar (precis som Billy Butt) ingen oberörd med sitt särpräglade utseende.
 
Miguel Veloso - När alla andra pratar om Cristiano Ronaldos otaliga magrutor hamnar denne landsman lätt i skymundan. Ingen skugga skall dock falla över Veloso som visar upp ett jämnsnyggt och vårdat yttre.
 
Kaká - Ricardo Izecson dos Santos Leite som han egentligen heter uppges enligt skribenterna vara "väldigt söt". 
 
Yoann Gourcuff - En hunkigare version av sin nyss nämnda mittfältskollega. Gourcuff är både snygg och bra på fotboll. Vilken dröm.
 
Anfallare:
Mirko Vucinic - Montenegrinen med den perfekta stubben. Två dagar senare har han ett perfekt skägg. Eller så rakar han sig och är bara jävligt snygg.
 
Edinson Cavani - Mannen med den oemotståndliga käklinjen. Lägg därtill ett lätt lockigt mörkt hårsvall och Europas bästa(?) näsa för mål och du har en uruguayansk svärmorsdröm med både målsinne och utseende i världsklass.
 
Marco Borriello - Utav alla bilder vi googlade var det här den sämsta. Det säger en del om MB:s genuppsättning. 
 
 
Tränare:
Cesare Prandelli - Stil. Pondus. Framgång. Prandelli har allt en tränare behöver.
 
Bänkvärmare:
Vitor Baia
 
Olof Mellberg
 
Gennaro Gattuso
 
Socrates
 
Albin Ekdal
 
Mario Gomez
 
Markus Rosenberg
 
/ Hundenipåsen 
 

 

RSS 2.0