Liten kille utelåst från tvättstugan.

Igår fick jag syn på nåt som jag verkligen känner starkt medlidande för: en liten snubbe hade blivit utelåst från tvättstugan. Kvarterets nya system med "droppar" som man blippar är skoningslöst och lämnar ingen som helst akademisk kvart, whatsoever. Vår vän Matz vet hur det kan kännas när man dunkat in två stora tunnor skitig tvätt och så får man inte ens chansen att ta ut den?! Och då ska man ringa nåt jäkla nummer till en jourhavande tvättstugeupplåsare.

Problemet i det här fallet var att grabben förmodligen var alldeles för kort för att se vad det eventuellt var för nummer det var meningen att han skulle ringa...




När jag gick ut för att hjälpa till fick jag helt oförstående se honom lägga benen på ryggen och ränna iväg fortare än kvickt. Jag kan bara hoppas det löste sig för honom med tvätten...

/Eder Anton.

En hund som dog och återuppstod?

Det har varit en turbulent vecka för Hunden i Påsen.

Bloggens treenighet (åtminstone i headern) har alla haft olika åsikter om hur framtiden förväntas se ut men kom sent igår, på ett ölseminarium(!), fram till att påsen med hunden ännu inte är redo att förses med clips och därigenom drabbas av det som brukar kallas slutet på livet.

Så nu är förutsättningarna mer förutsättningslösa. Kraven på inläggsfrekvensen har sjunkit medan vi emellertid (älskar det ordet!) enats om att försöka upprätthålla och kanske till och med höja kvaliteten på Sveriges mest intelligenta mansblogg: Hunden i Påsen.


Så till alla er som fruktade slutet: sladden till respiratorn sitter fortfarande i! Det blev bara strömlöst ett tag.

För att inte skänka bloggosfären ytterligare ett bildlöst inlägg ger jag er mig själv för två veckor sen då jag gav mitt bidrag till Mustaschkampen. Det var snarare en kamp mellan mig och mustaschen: "- Hur ful pallar du bli innan du ger dig?" verkade min kropp säga mig. Ungefär så här svarade överläppen:


Morsning korsning - barnförlossning!

/Eder Anton

Waiiiit

HiP studerar, och diskuterar. Återkommer ikväll med big news!


Det är över nu...(?)

Mitt intellektuella kvalitetsbloggande har nått en kritisk nivå.
 
Facebook och vänners vänner har fått mig att bli bakbunden med vilka ämnen jag väljer och att återge vardagsbetraktelser värda namnet har blivit allt svårare. Herregud, jag kan inte ens skriva en rad om min granne längre...

Bloggande för mig är inte att skriva om det vackra vädret utomhus eller hur kul det ska bli i helgen... För mig är det mer än så. Och när jag inte kan leverera det som både läsare och jag vill ha finner jag ingen anledning att fortsätta anstränga mig... det blir ändå bara pannkaka.

Det behöver inte vara definitivt slut men det är ändå ett tillfälligt farväl.

Som avrundning kan ni som är mina facebookvänner kolla in mitt nyinspelade videoklipp, kallat "Drömmarnas pluggstuga" på Fejan:
 

Over and out.
/Eder Anton


Skammens dag

Idag var den dagen när jag för första gången sen 24 april snörade på mig löparskorna. Väl ute var tanken att jag skulle hasa mig runt en mil. Med mina snygga blåa skor på fötterna, blåa knäbyxor och en gul-blå tröja tillsammans med en slank kropp så såg jag nog hysteriskt snabb ut. Men jag skäms. Att ens påstå att mitt patetiska försök till löpning skulle kunna kallas träning är tragiskt. Efter fyra kilometer fick jag sätta mig på en bänk och sen vända joggandes hemåt, 8,5 kilometer blev det. På tisdag ska jag representera VSIF på student-sm i löpning. Jag skäms! Någon som vill köpa min plats?

Förresten, MDH har investerat i ny inredning. Gissningsvis kostade plastklumparna lika mycket som hallhyran för VSIF i 12 år. Fuck the prioriteringslista!



//Thomas

Its a brand new day

Efter fem mil på min käresta tänkte jag skriva ett bittert inlägg om vind och cykling. Men jag är en stor människa så jag besparar er min bitterhet. Nöjer med mig en bild från dagens märkestäta outfit bara för att visa upp min mångsidighet. Då i förhållande till budgetkänslan från i förrgår.

Don efter person:



Lika bra att slänga med en gammal sköning från en numera brädad (höhö) tjej:



So long, fuckers!

/THOMAS


Tala är silver, skriva är guld.

Jag blir alltid lika förargad när lärare säger:
"Du kommer nog inte se vad jag har skrivit med mina kråkfötter".

Är det inte en lärares skyldighet att kunna göra sig förstådd genom det skrivna ordet?!

/Eder Antoine.

Thomas is Mr Statement

Under gårdagen kom det fram att en vän anser mig vara enormt märkesfixerad. Må så vara att jag upplevs så. Jag har egentligen inga bekymmer med det även om det inte är sant. Så gjorde ett statement idag genom en både lågbudget och brandless outfit. Dock missade jag att dokuentera skiten. Men relativt nöjd trots allt. Matz kan väl ha en åsikt om den då han såg mig?
Summa märken: H&M, asos.com och second-hand.
Summa kostnad (brogues 95, jeans 85, t-shirt 49, jacka 105, sjal free): 334 riksdaler.

Jag är kung!

//Thomps 


Formtoppad

Efter en skaplig dag i skolan så gav jag mig ut för att njuta på cykeln. Det blåste en del men var ändå skapliga förutsättningar. Jag trampa på och kom in i den här tunneln där allt bara rullar och man bara trampar utan att tänka på vad man egentligen gör. Alltid så underbart. Helt plötsligt vaknar man till och har då cyklat fem kilometer utan minne. Lovely. Landade på nästan 30 km/h i snittfart efter hysteriskt snabba sista tio kilometer.

Det här var jag när jag kom hem från skolan (Jag var mitt drygaste):


Skinnjacka: Poco Loco.
Jeansjacka: Wrangler.
T-shirt: Vailent.
"Kortväska": H&M.

På väggen hänger ett par helt underbara Levis Twisted. Sjukt snyggt slitna. I jeansen hänger två bälten, ett par raggsockar och ett par skinnhandskar. Det är så jag dekorerar mina väggar.

Tjing

Thomps

Kändispoäng till familjen Eek

Matz efterfrågade nyss ett blogginlägg om familjen Eeks gräsklippare. Nu kan man ju fundera på vad som är så fascinerande med det. Ja, förutom att den har använts av den relativt kända gräsklipparexperten Anton Tonne Olofsson så har den en tidigare ägare som kan sägas vara en av Sveriges mest framgångsrika människor.

Det är alltså en Husqvarna Rider vi pratar om. Skön att åka på och på femmans växel åker den nog ifrån min Nissan på kortare sträckor. I vilket fall så fick vi betala ett enorm överpris då säljaren såg potentialen i och med att förra ägaren var ingen mindre än Pandora!

För er som inte känner till Pandora så bor hon numera i Västerås tror jag. Riktiga namnet tror jag är Anneli Magnusson och hon är 40 år gammal. På 90-talet var hon rätt inne. Så vad hände med gräsklipparen då? Inte helt tillförlitliga källor men ryktet går att hon köpte den för att sedan försöka klippa utan olja i maskineriet. Så motorn skar väl helt enkelt. Kändis som hon var/är lacka hon ur och köpte sig en ny och så kom den lite slitna in för försäljning igen. Och in i affären vandrade en glad pappa som med stor förtjusning betalade säkert 3000 kronor extra för att skramla ihop någon extra kändispoäng. Sånt är livet.

Pandora har även släppt en ny dänga till album nu 2010. Lyssnas med fördel här: Pandora – Tell The World, The Naked Sun kan vara den sämsta låt jag någonsin hört...

Hon har nog varit med i många pojkars drömmar under sina år i strålkastarljuset:


//Thomps

Tjejer gillar en Bad Boy!

 Det finns ett antal typer av människor, personligheter och stilar i samhället som är fascinerande. Under gårdagens bar-hoppande diskuterades fenomenet Bad Boy med ansatsen:


-          Tjejer gillar en Bad Boy!    

 


Med i snacket var bland annat det spanska jakandet, det vill säga Elize, eller El Si som vi brukar säga.


 

Diskussionen landade i följande enkla slutsatser på en kanske ganska komplext persona, att en Bad Boy är en kille som självständigt går sin egen väg och att attraktionen och spänningen ligger i det oförutsägbara i ett beteende. Bad Boy-epitetet sitter alltså i attityden och är ett sätt att agera, och är inte kopplat till utseende eller stil. Vidare spekulerades det i att ett sådant beteende säkert kunde bottna i någon sorts osäkerhet och att det egentligen bara är en social mask för att dölja osäkerheten.

 


Vad det gäller mitt eget Bad-Boy-beteende så har jag gjort några vansinnigt irrationella och helt oförutsägbara saker. Igår så kom jag nästan försent till ett styrelsemöte, jag har druckit någon alkoholhaltig dryck tre dagar i rad nu och så gick jag ut igår med ostruken skjorta, ganska Bad!

 


Nu väntar vårens första grillning i parken snart med fler spanska förtecken, vi ska tydligen använda oss av en El Grill.

/Matz


Dags att bryta en trend

Gårdagens bitterhet är som bortblåst och en positiv och glad Thomas sitter nu i skolan för att jobba stenhårt med kandidatuppsatsen. Hittills har det gått sakta men säkert framåt vilket känns trevligt.

Den oerhört positiva andan har gjort mig träningssugen. Hör och häpna. Sista veckornas dekadens ska förvandlas till kadens i eftermiddag. Första utepasset på cykeln blir det. Då jag och storebror nu är anmälda till Halvvättern känns det rätt nödvändigt. Därefter blir det grillning ikväll. Gårdagen spenderades på Circus och Å för att dricka några drinkar i sällskap med ett spanskt jakande och en medelstor smutsig studentstad.

//Mr T

Skräpmat is the shit

Föga förvånande säger massor med folk att de ska sluta äta på McD efter att något avslöjats om gammal mat osv. Orkade inte lägga energin på att titta på klippet. Trodde inte det var hemligt att det är en del skit som händer på snabbmatskedjor? Orka lägga energi på att tänka på det. Personligen äter jag gärna där då och då. Händer dock inte jätteofta. På hemfärden från Elba såg jag att det fanns massor med glada människor på väg dit. Tror de gick mätta och nöjda därifrån. Så sluta med klagomålen. Ingen som tvingar er att äta där...



Dagens Thomas är jävligt bitter...

//T

Bloggfest

Gårdagskvällen tillbringades för mig och MZ på ön Elba. Ensamförfest med råtung techno och sen vandrade vi ner till hamnen. Efter små problem med att hitta båten som gömde sig bakom en annan båt så kom vi dit. Och satans vilket mayhem det var. Massvis med folk, naket, droger, dvärgar, musik, ljus, alkohol och kändisar. Västerås bloggelit var där tillsammans med kändisar från de mest framgångsrika föreningarna på MDH. Flickorna skrek efter mig och Matz men vi bara negga och gick vidare. Kändisskapet har sina baksidor.

Dagen har varit straight back to reality. Skola som nu avslutats för att åka till Ica.

/Thompis

Yey fuckers

Chachacha!

Spontanfest och båtåkning med andra studisar. Till elba ska vi fara.

Outfit på efterfrågan:


Jeans: H&M.
Belt: Tiger of Sweden.
Linne: Acne.
T-shirt: Acne.
Smycken lite blandat.
Öl: Miller.

See ya!

//Thomps


Vad blir det för mat?

Eftersom man knappast är komplett som människa förrän man kan erkänna sina brister är det väl lika bra att krypa till korset. Jag trodde jag kunde mixa (och då menar jag inte som DJ Sleepy) men de senaste två gångerna har det gått käpprätt åt skogen... Jag pratar om framställandet av smoothie.


Det här var för någon vecka sen och jag upptäckte det först dan efter. Måste varit för att jag smoothade i mörker... Grymt likt en smidig avrättning måste jag säga.


Igår gick det desto sämre. I tron om att det skulle gå bra att mixa utan lock blev det här resultatet... Om det förra var en snygg avrättning liknar denna fadäs snarare ett brutalt massmord... Och satan vad blåbärsfärg biter sig fast!


Men inga sura miner här inte! Trots att jag i ögonblickets förvåning högt råkade gasta ett slangord för älskog fann jag mig snabbt i situationen och påbörjade vad som skulle visa sig vara 30 minuters sanitetsarbete...

Men som Zäta alltid säger: Man vill ju inte dö nyfiken! Och nu vet jag. Både att mixa med lock är att föredra men även att blåbär har en tendens att likt svensk vinter inte vilja ge sig i första taget...

/Eder Anton

Yeah!

Igår så hände något ovanligt. Jag fick cred för kläderna. Det är sällan som någon i detta avlånga land ger uppriktigt komplimanger. Och då menar jag inte:

"Gud vad söt du är ;);););)"

på en kommentar på facebook. Det är bara snuskigt. Jag menar en uppriktig kommentar om något som sen kan leda till en diskussion om densamma tack vare ett gediget intresse och en äkta känsla. Det här hände mig igår. Jag och Mr Bat vandrade in på Solo för att titta lite. Killen i butiken ropar med hög röst:

"Dig ska vi talla på"

Spontant trodde jag han anklagade mig för att ha snattat. Men snabbt insåg jag att han fastnat för min jeansjacka. Han själv är rätt nördig på jeans. Han kan vara lite klumpig och är lite högljudd vilket gör att många inte gillar honom. Personligen så uppskattar jag kompetensen hann besitter. Även om han kan få peta ut sin 100-gramsprilla som sticker ut från överläppen.

Nåväl, efter lite diskussion om priset som han blev chockad över och lite info om Wranglers design gällande jeansjackor så var han avis och jag lite mer nöjd än jag brukar vara tror jag. Hittade inget jag fastnade för på Solo men fyndade en "jeanspung" på H&M som ska pimpas lite innan användning.

Det kan bara ha varit ett trick från Solokillens sida för att få sälja något till mig. Men tvekar...

Det här är jeansjackan vi pratar om:



//Thomps

Nerkissad i syaffären.

Oväntat att den cykel som lyckades klara århundradets värsta vinter numera, efter endast tre användningar, är punkterad. Oväntat att den är min.

Jag sa redan i höstas att jag skulle slänga fanskapet i Svartån under en kall och mörk sommarnatt om den drabbades av ännu en punka, men eftersom jag är emot miljöförstöring måste jag således komma på något bättre.
Kanske skänka bort den? Kanske använda den som lockbete nere vid stationen och skjuta soft air gun-prickskytte på potentiella cykeltjuvar? Eller kanske bara laga det som nu är den 13:e punkteringen i ordningen och fortsätta låtsas vara glad...?

Som om inte det var nog drabbades jag på vägen hem av det värsta man som konsument kan råka ut för på Furulunds textilbutik, när jag var där för att desperat köpa laglappar till mina schleetna jiins. Nämligen dålig service!

En textiltomte tillika kärring på 50 barre+ står och snackar om nåt jädrans gardintyg med en äldre herre och hans barnbarn. Hon bara måste ju se att jag står och väntar på att få betala det facila priset av 34 kronor framme vid kassadisken!! Den andra kvinnan, till utseendet lik nån slags kulturinsupande 40-taggare med hästsvans och allmänt osensuellt yttre står om möjligt ännu närmare och lallar med nån tygrulle samtidigt som hon lika aktivt ignorerar min ensamma närvaro vid kassaapparaten. BEDRÖVLIGT!!!



Efter fyra minuters förnedring, ivrigt letandes efter en bjällra eller hjälpknapp, väljer jag det enda rätta och går därifrån samtidigt som jag typiskt svenskt muttrar: "Vad faan ee det här?!".

Väl ute på gatan väntar min punkterade cykel plikttroget.
På vägen hem låter vi båda två den talande tystnaden rama in vårt tragiska och gemensamma öde och konstaterar bittert att luften idag gick ur oss båda...

/Eder Anton.

Before and after...

Vet ni vad som händer om man kör en helt funktionsduglig galge i torkskåpet lite för varmt, lite för länge? Givetvis hängde det kläder på den!




Jo det ska jag visa!




Den blir väldigt annorlunda och inte riktigt lika funktionsduglig!

Så nu vet jag det också, en dag som man inte lär sig något nytt, är en bortkastad dag!

//Matz



Äntligen sommar och sol

Sommaren kanske inte är helt hemma än. Men på gång åtminstone. Personligen är jag en aning emot sommaren då 99 procent av svenska befolkningen väljer att bara ligga och jäsa i solen. Det vill säga samhällsorganisationen dör då ingen människa finns på arbetet. Själv föredrar jag att stänga in mig i en källare för att producera som aldrig förr. Nej, skämt åsido så trivs jag också i viss värme. Ska bli trevligt att vara lite i Kräggesta trots allt. Sista tiden har jag tillbringat väldigt lite tid hemma så saknar det då och då trots allt...

Inne i Bellevuestadion är det inte varmt:


Kan någon svara på hur han på väggen bakom tränar och vad det ger???

//Thomps


Sm-guld?

För ungefär ett år sedan så var jag tillsammans med ett gäng till i Linköping för att delta i Studentiaden. För er som inte är studenter eller om ni inte gillar idrott så är det studentidrottens big shit. Man kan där bli svensk mästare i minst fyra idrotter. Och vi lyckades med det i innebandy - mixklass. Nu i helgen är det dags för årets upplaga av Studentiaden. Ett favorittyngt VSIF ställde upp och åkte ut redan innan slutspelet. Snabb analys, ifjol var jag med, SM-guld. 2010 var jag inte med, ut i gruppspelet. Vad kan vi dra för slutsatser av det?!

Ett utdrag från recensionen på hemsidan efter fjolårets bragd:
"Mellan semifinalen och finalen spelades bronsmatchen vilket gav VSIF möjlighet att slipa på taktiken. Efter lite tips från ett av lagen så kände sig VSIF säkra på seger. Det bjöds på taktisk skicklighet och utmärkt positionsspel från vår sida samtidigt som Bosön tog till fula metoder(två utvisningar). Efter ett tidigt ledningsmål höll VSIF en lucka på ett eller två mål matchen igenom och med en dryg minut kvar kunde skytteligavinnaren (totalt 17 mål) Thomas slå in 6-4 efter en grym passning av Carro. Segern var säkrad och när domaren blåste av var glädjen stor."

Idag hoppas vi i VSIF på två volleybollag och ett fotbollslag, i eftermiddag vet vi om det trillat in nya medaljer till VSIF!

Kan vara några av de här talangerna som i skrivande stund spelar slutspel:
 


//Thomps

Snippa, Vulva, Sköte, eller bara ett vanligt förvaringsutrymme?

Efter en diskussion med T-spoon ett par dagar tillbaka om ett begrepp och dess vedertagenhet så ska jag kavla ut lite vardagsbetraktelser i det virtuella offentliga rummet.

 


I HiPs bekantskap finns en väldigt charmig tjej, jag ska inte hänga ut någon här, men för enkelhetens skull och tillsvidare kan vi kalla henne Isabelle Lejbowicz. Hon använder ett begrepp för ----- som man verkligen skulle vilja höra resonemanget bakom, Isabelle säger helt enkelt ”Lådan”. Något som vi har fått förklarat att:

 - så säger man hemma!

Hemma är alltså i Skultuna och den stora frågan är här om begreppet låda är så Überlokalt att det inte nått utanför de Lejbowicziska husväggarna eller om Isabelle har någon besläktad själ därute och begreppet faktiskt är vedertaget?

 


Låda för mig som kommer från en mindre storstadsregion är i alla fall synonymt med
M.Gluteus Maximus och jag är ganska säker på att det är generaliserbart hos majoriteten av den svenska befolkningen. 

 

Efter en bildgoogling med 198 000 träffar på 0,006 sekunder fanns inget som kunde liknas med annat än en vanlig;


 

 Box!


Björn Rosenström känner till begreppet Låda i alla fall, men vad han menar är inte helt klarlagt, bedöm själv 25 sekunder in i låten.







Själv är jag uppväxt med begreppet Kofelia, myntat av mormor.

 
//Matz


Designtips sökes?

Chacha!

Det är dags för ny design på bloggen snart. Kom med förslag på färger, bilder, banner, allt som kan tänkas förgylla designen på bloggen.

Bästa förslaget kommer belönas med något. Ännu oklart vad...

En tidig variant på del av den kommande bannern. Den ersattes med nuvarande som ni kanske förstått. Stackars Messias, ser inte jätteskönt ut!



//HiP


Efterlyses: ponduskagge!

Upplever för närvarande min hittills största down när det gället mat och näringsintag... det är helt enkelt inte kul längre. Fisk är blä. Kyckling är blä... och köttfärssås är jättebläää! Jag har tröttnat på mat och det tvekar inte att visa sig när jag kollar vågen... fortfarande bara 71.9 småpannor till 7.7 procent bestående av pure fat...

Många skulle säkert säga att jag har ett angenämt problem, och visst, så är säkert fallet, men tänk dig själv att gå omkring och va konstant osugen på mat...! Skapligt high life... (NOOOT)!


Så här mager är dagsformen... och den klonkar inte ens så där "ping-aktigt" om man slår på den... Det är synd. :(

(Och till Jonte: Jag har en hel uppsättning Northbrook-kalsonger. Oroa dig inte. Det är inte samma sen tävlingen. And the reason: Dom enda kalsonger som inte försvinner rakt upp i rektum när man spelar fotbollsmatch!:).

När jag nu dessutom inlett min karriär som favour man och verkligen vill ha alla dom där extrakilona som gör att att man inger respekt och pondus på jobbet känns det hela ännu tyngre...

/Eder Anton.


Mailhem

Mailhem är ett nytt uttryck, expression. Det är något för Tonne att använda i sin kandidatexamen. Det innebär helt enkelt att det är många mail i inkorgen. Myntare, MZ givetvis.

För övrigt så har Mr Z kläckt ur sig fler underhållande saker idag. Dessutom visat upp andra skills. På väg hem får han en kamera i handen och lycklig som få går han loss på det mesta. Resultat efter cirkus 10 tagna kort: En lämplig outfitbild:



 

Jeansjacka: H&M.
Skjorta: Acne.
Linne: Mads Norgaard.
Jeans: IJin.
Skor: Zara.
Klocka: Dolce & Gabbana.
Glasögon: Armani.
Väska: Datorväska från HP.
Should be it!



Därefter lyckades Matza få till en skapligt snygg bild i en trappa på skolan. Eller som han själv uttryckte sig med en ljudnivå på 135 dB:

"Sjuukt arty!"



Underbart!

/Thomas

Joga bonito goes ping-pong show!

Delvis på begäran av TpunktEek (och delvis för jag är en riktig klippare, ahahaha) har jag nu klippt ihop ett potpurri av dom magiska bollar som spelades i Bellevuehallen i söndags! Observera hur halt det golvet är vid 0:39...


/Eder Anton.

Tillbaks till ursprunget

Efter en tids svacka med det mesta så är det omstart på kandidatuppsatsen. Det här gör då jag och MZ bäst genom att kliva långt bort från klubbrummet som tar bort allt fokus. Så dagen kommer tillbringas i det grupprum där vi inledde vår karriär som folkhälsostudenter för snart tre år sen. Dessa grupprum kallas i MDH-termer för runkbåsen. Det är små, klaustrofobiska, varma grupprum som ligger bredvid vägen så blir aldrig helt tyst. Detta kompenseras helst med att ha lite högre musik på som man nynnar med i. Dock så var det i ett sånt här rum som snyggometern uppfanns. Den som kan ge HiP nobelpris i beteendevetenskap......

På kort gjorde sig rummet bättre än i verkligheten:



Och det här är jag idag:



Jeans, Double M.
Tröja, NN.07.
Dubbelknäppt, Asos.com.

Lunchen kommer idag tillbringas med en annan trevlig bloggare, nämligen Ida Svansbo. Muy bien!

//Thomps

Btw så ska HiP än en gång kämpa i veckans bloggtävling hos StilRobin. Tufft det här!

Bloggtips!

För att inte bloggtorkan ska träda in väljer jag idag att tipsa om andra bra bloggar nätet över. Idag känner jag för att hajpa freerideåkaren Thom8, vars inlägg alltid har en humoristisk ton samlat med ofantligt snyggt filmade skidtricks! Då ska ni veta att jag inte ens gillar skidåkning! :)

Och ja, jag är avundsjuk, jag skulle vilja vara Thom8. ;)


För mer info besök: www.thom8.net

/Eder Anton.

Världens sämsta reserv...

Igår/idag så avgjordes Sveriges största stafett i orientering. 350 lag deltog i den förnämliga herrklassen som gick av stapeln i Finspång. Själv var jag första reserv till Köping-Kolsva orienteringsklubbs herrlag. Jag slapp springa som tur var då min form är under all kritik efter en vecka full med sömnbekymmer och matbrist. Dock så var jag på plats under damkavlen som avgjordes under eftermiddagen. Jag fick träffa underbara Sara, Linnéa och Nille P som jag inte sett på alldeles för länge. Alla som läser här hatar nog orientering då man ju blir smutsig om fötterna och svettig. Sen är det ju bara för nördar. Det ingen nämner är att det kryllar av lite smartare och lite snyggare flickor, alla i tights! I vilket fall, så här såg 10mila ut 2010:






Det kommer nog en Joga Bonito goes pingis @ Bellevy om några timmar.

//Thomps

Äggrace på Brahegatan!

Efter att ha kommit över att stall med medicinska under från Gesala, nämligen något så egendomligt som frigående ägg så var det upp till dessa strömlinjeformade mobila tävlingsmaskiner att bevisa sina övernaturliga förmågor.   



Vid 23-tiden på lördagskvällen började det att dra ihop sig till start i klassen frigående ägg.
Det var en kokande stämning i depån och deltagarna som tagit sig till starten såg självsäkra och äggstremt taggade ut. Dock saknades några tävlanden, tydligen hade en drabbats av äggstockning medan en annan helt enkelt inte pallade trycket och hade blivit knäckt.  




På bana 1 längst till vänster ser vi en tävlande som redan innan loppet kan betrakta sig som stekt då han inte gjort många starter senaste månaden och tappat formen totalt. Hägg på bana 2 har lite bekymmer med ekonomin, tydligen så är Hägg Racing AB nu endast ett skalbolag. Imma på bana 3 har hittills gjort det bra den här säsongen och har ett scramblat ihop ett antal pallplaceringar. Gamle räven Poch-Erad på bana 4 har inte riktigt haft det där lilla äggstra när det som bäst behövts och gick vid senaste tävlingen faktiskt in i (v)äggen... Illavarslande värre för hans del alltså...

Huvudsponsor för eventet är Toblerone.

Starten går och första delen på loppet är otroligt tight! Återstår att se hur det ser ut inför upploppet!


En knapp timme senare var ställningen fortfarande ohyggligt jämn! This is anyone's game!


Men så gör ägget Imma ett ryck som visar sig vara avgörande! Poch-Erad försöker svara men avståndet är för stort!


En galet nöjd segrare korsar målsnöret! En knapp timma blev segertiden, något som var lite sämre än väntat för att vara så frigående.
Hursomhelst, Imma tar hem segern i detta "Brahegatan Egg Race 2010!".

Stort grattis önskar:
/Eder Anton & Matz

Va som en zombie, var nöjd med sin lott, och aldrig fråga om nåt.


Hittade det här citatet på Facebook och trots att jag inte är säker på vad det betyder känns det ändå som det är signifikativt för min tillvaro just nu. Men jag vetefan om det verkligen stämmer. Hur intressant blir man egentligen om man spenderar en massa tid med sig själv??

/Eder Anton.

RSS 2.0