Sm-guld?

För ungefär ett år sedan så var jag tillsammans med ett gäng till i Linköping för att delta i Studentiaden. För er som inte är studenter eller om ni inte gillar idrott så är det studentidrottens big shit. Man kan där bli svensk mästare i minst fyra idrotter. Och vi lyckades med det i innebandy - mixklass. Nu i helgen är det dags för årets upplaga av Studentiaden. Ett favorittyngt VSIF ställde upp och åkte ut redan innan slutspelet. Snabb analys, ifjol var jag med, SM-guld. 2010 var jag inte med, ut i gruppspelet. Vad kan vi dra för slutsatser av det?!

Ett utdrag från recensionen på hemsidan efter fjolårets bragd:
"Mellan semifinalen och finalen spelades bronsmatchen vilket gav VSIF möjlighet att slipa på taktiken. Efter lite tips från ett av lagen så kände sig VSIF säkra på seger. Det bjöds på taktisk skicklighet och utmärkt positionsspel från vår sida samtidigt som Bosön tog till fula metoder(två utvisningar). Efter ett tidigt ledningsmål höll VSIF en lucka på ett eller två mål matchen igenom och med en dryg minut kvar kunde skytteligavinnaren (totalt 17 mål) Thomas slå in 6-4 efter en grym passning av Carro. Segern var säkrad och när domaren blåste av var glädjen stor."

Idag hoppas vi i VSIF på två volleybollag och ett fotbollslag, i eftermiddag vet vi om det trillat in nya medaljer till VSIF!

Kan vara några av de här talangerna som i skrivande stund spelar slutspel:
 


//Thomps

Kommentarer
Postat av: Carro

Den delen av recensionen som herrn i fråga skrev själv. Källkritisk? ;P

2010-05-09 @ 18:10:00
URL: http://vinkelvolten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0