STÖRRE ÄN NÅGONSIN! (6)

Chachaa bloggen.



Den uppmärksamme tillika notoriske hundenipåsen.blogg.seläsaren har med största sannolikhet kunnat urskilja ett mönster (eller kanske snarare bristen av ett mönster) i inläggstätheten angående projekt STÖRRE ÄN NÅGONSIN! Men nu anser bloggen att det har det blivit dags att informera omvärlden de hekton som lyckats fastna på min vinterbleka lekamen!



Flera månaders upprepad träning (uteslutande överkropp, ben suger!) tillsammans med goda vanor i form av dubbel frukost med gröt och fil, två stora mål mat och sist men inte minst tre muggar smoothie på kvällskvisten. Lägg därtill en shaker med 450 kcal, blandat protte/kolisar, efter varje träning och vågen visar 74.6 pannor!

När vi ändå är inne på träning så träffade jag min brutalt starke vän P på AF-borgen i veckan. Killen berättade att han var på sträng deffdiet och inte käkade en enda kolhydrat för tillfället. När den naturliga frågan om han skulle delta i någon tävling dök upp drogs det litegrann på svaret men det som kom ut var varken särskilt jakande eller nekande så spekulationerna är i fullgång!

För min egen del har livet som krallig medfört en rad följder jag inte tänkt på innan projektet började... Dörrposter har börjat kaxa med mina axlar och jag har vid ett flertal tillfällen tvingats gå in på sniskan genom olika entréer. Jeans med 32 i midjan har börjat bli trånga och varje föreläsning föregås av ett diskret uppknäppande av översta knappen för att överhuvudtaget komma ner i stolen... Tanken har slagit mig att det kanske räcker nu, men mycket vill ha mer och det är fortfarande 3 kg kvar i Gainerpåsen så det återstår att se var vi landar!

Adios!

/AO - Let's go!  

RSS 2.0