Syntes

Ska ge mig på nåt som anses som väldigt svår bland bloggare, nämligen att blogga ifatt. Så här är veckans power-frulle som har ätits hela veckan och som är det bästa vaccinet mot H1N1, proppat med antioxidanter, är nu immun. Kommer att äta samma sak imorgon, så har nu bloggat i framtiden också, är jag först med det här?

Faan va vidrigt det såg ut på bild, kameran måste addera en äckelfaktor på minst 7. Nästan värre än Antons myggstyng som för övrigt såg ut som en nasty könis, krya på dig Mr. VD.

Faan va vidrigt det såg ut på bild, kameran måste addera en äckelfaktor på minst 7. Nästan värre än Antons myggstygn som för övrigt såg ut som en nasty könis, krya på dig Mr. VD.



Såg att Flåklypa Gran Prix nämnts,  som Thomas plockat fram ur den finare filmsamlingen och delade med sig av. En filmupplevelse av rang, var dock lite skeptisk när jag fick filmen beskriven som en norsk animerad rallydockfilm från -75, men eftersom man inte vill dö nyfiken så var jag tvungen att se den.



Det visade sig vara en helt fantastisk film om några mycket udda karaktärer som bygger en racerbil för att delta i en tävling. Låter kanske inte som en blockbuster men faktum är att det kan vara Norges bästa bidrag till finkulturen, Fleksnes inkluderad.  

Filmen är otroligt välgjord med en fantastisk detaljrikedom och en mycket underhållande dialog, filmen får dockorna i Skrotnisse att framstå som täljda av heroinslöa pundare. Flåklypa Gran Prix var namnet, se den.



Angående frågan om dödsstraffet som Thomas slängde ut tidigare så blir mitt svar att jag lever efter den enda moraliska teori som praktiskt går att tillämpa, nämligen dubbelmoral. Så det beror på… bättre att be om förlåtelse en tillåtelse!  Lite seriösare ton då, om man ska utdöma straff som avrättning kräver det att man har kunskap om sanningen, så som verkligheten faktiskt var, och helst också kunskap om framtida handlingar för att vara säker på om straffet är rätt. Absolut kunskap om en specifik situation är svår att få och därför kan straffet felaktigt dömas till en oskyldig, därför ska dödsstraffet avskaffas.


Bara ett av många synsätt, undrar vad han själv tycker?


Bara timmar kvar till nästa badminton-moment med ramträffar och dubbelfattningar.


Ut


// Mad bat, stolt innehavare av höstens stötsäkra accessoar .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0