Videoblogg på gång

Ja, ni läser rätt! Det som ni önskat mest av allt är snart här. En videoblogg signerat männen bakom hundenipåsen(HiP). Det kommer med högsta sannolikhet blir underhållande, spännande, fascinerande och kanske kanske lite naket. Så håll utkik.

Har egentligen inget att säga så då bör man väl inte blogga. Så började fundera fram nåt läsvärt att ta upp. Men står rätt still trots allt. Iaf så vann min far en resecheck när vi sprang o-ringen(orienteringstävling för er som inte vet) så det är tänkt att vi ska ut och resa med familjen. Någon som har nåt bra tips på resmål? Och inga jävla solsemestertips här!!!

Efter den långa diskussionen om VSIF igår så kommer styrelsemötet imorgon bli intressant, och kanske avgörande. Hm. Badminton på morgonen till att börja med. Nu ska jag och MZ visa vem som bestämmer.

Kikade på Blondinbellas debut som journalist eller vad det kallas. Säger varken bu eller bä. Inte mitt forum trots allt. Vi kanske ska börja diskutera andra bloggare här? Finns ju några skvallerbloggar som bara skvallrar om vad andra säger och blåser upp intriger. Det är nog inte riktigt vår grej. Men kan ju komma med åsikter om vilka bloggar som vi tycker är bra eller dåliga. Så för att återkomma till Blondinbella så känns den bloggen helt ok. Varken mer eller mindre, men den har ju växt sig stor så givetvis är den bra för sin målgrupp. Men svårt att göra blogganalyser, finns det någon utbildning? Intressant fenomen är det iallafall. Vilken blogg är nästa stora? ;)

Dagens länk: finns mycke jag vill ha i den videon. Men helst lasertiaran, laserhandskarna och lasersuspen, kolla vid 3:22:
http://www.youtube.com/watch?v=2WknXCcVThI

Natti
Thomps

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0