Varför Bill Gates är rikast i världen.

OS X Lion kan vara det mest sketna operativsystem Gud skapat sedan Windows 3.11!

"Det är bara för du inte har lärt dig det än", bjäbbar alltid någon lobotomerad Applelover. Jag menar bara att det hade varit lättare att lära sig om det varit en liten gnutta mer fokus på funktionalism och användargränssnitt än att istället göra "utvecklandet" till en hittepåjakt av mer eller mindre lustiga fingerkommandon.

"Läs här varför din nästa PC ska bli en Mac" står det på Apples hemsida. Gör inte det. Läs istället den här bloggen och bespara både dig själv och din plånbok onödigt lidande. Det finns rimligen en anledning till att varje kommun i Sverige har PC-datorer installerade på varenda våningsplan. För att såväl Agnes 23, Anette 43 och Anita 63 ska kunna använda dem! Och kan man det inte så går det åtminstone att luska ut genom att försöka sig fram. Vad gäller Mac, eller snarare operativsystemet OS X Lion, luktar det mesta gammal 486:a med enda skillnaden att det 20 år senare dessutom krävs knixigt svepande handrörelser som vid fel utförande dessutom riskerar att resultera i en helt annan skärm än den du önskade dig.




NEJ! Mitt stjärntecken har blivit besudlat av ett utvecklingsstört operativsystem!


Lägg därtill att det inte finns någon PrintScreen-tangent och ej heller något program som motsvarar Windows gamla hederliga långkörare MS Paint. HERREGUD! PAINT!? Vi snackar om ett program som vilken normalskolkande högstadielev som helst hade kunnat programmera! Nä, istället finns det säkert någon jävla betal-app för 139 kronor i vilken man inte kan göra urklipp eller ens skapa en pixlig och ojämn svartvit cirkel!

Nu har jag nästan hetsat upp mig till ilska på riktigt känner jag, men jag vill ändå göra en röst hörd för den Windowssida som allt som oftast får ta alldeles för mycket skit från glasögonbeprydda fjantar i sotarmössa och Iphonefodral runt halsen. Gå inte på allt tjat om Mac och dess överlägsenhet! Det mesta är bara strunt.


JA! Mapphantering såsom den borde vara!


Det är lite som att vara tillsammans med den snyggaste bruden på skolan; alla som ser dig med henne ger dig ryggdunkar, tror att du gjort världens kap och därigenom också är sjukt lycklig. Men när ni väl är tillsammans visar det sig att ni egentligen inte alls har särskilt mycket gemensamt. Än mindre något att prata om. Och när du väl tar på "henne" så missförstår ni varandra.

Då (om inte förr) är det bättre att göra slut.

Nytt betyder inte alltid bättre.Eder Antoine



Kommentarer
Postat av: Webmaster Chris

Vi kör en Ctrl+Alt+Del på Mac! Poff!

2012-03-19 @ 19:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0