Hmmm???

Idag när jag var ute på stan fångade mitt öga något bisarrt. Bredvid mig glider en stor svart skåpbil upp, det är väl inget konstig med det. Men när jag fick syn på loggan på bilens sida reagerar min hjärna, inte för att ha blivit exponerad för någon subtil indoktrinering. Utan för att ha bevittnat en ren stöld.

 

Så här ser loggan på bilen ut:


 

Den korrekta kopplingen som här ska göras här är mellan Partyorkestern riff raff ruff och en tidsskrift för män med delvis pornografiskt innehåll, jag talar om aktuell rapport.

 

Deras logga ser ut så här:

 

 

Att se sambandet mellan de båda loggorna torde inte beror på att jag ligger i hårdträning för att ta mig in i Mensa, och därmed börjar bli specialist på att urskilja likheter och förändringar mellan olika figurer. Likheten skulle även Ullareds-Morgan skriva under på. Sannolikheten att det skulle vara slumpen är också obefintlig.

 

Bandet ser för övrig ut så här och spelar enligt info ikväll på studentbalen i Umeå:

 

 

Så varför gör dom så här?? Ja jag vet inte, kanske är det en hyllning till en tidning som skänkt mycket glädje under långa timmar i ”turnébussen”. Eller så var tidningen trösten efter att i många år ha släpet en Marshall-förstärkare i snöslask till spelningar för halvtomma fritidsgårdar, i början av karriären.  Det kanske bara är ett gemensamt intresse som förenar grabbarna. Inget att höja på ögonbrynen för, kopior finns ju överallt. Men något måste tidningen ha betytt, för färger och form på loggan är ju inte fantastiska direkt. Jag begriper det inte i alla fall.

 

/Mz


Kommentarer
Postat av: Janne

Frågan är väl mer: Varför vet du ens hur den loggan ser ut, om det nu är så hemskt... (Ej PK kanske det ska stå.)



Kamma dig, skaffa jobb och sluta bry dig om saker som ingen annan ger 5 öre för... Du borde skaffa en blogg eller något, fast vänta...

2012-06-16 @ 15:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0