Treenigheten

Cha cha!
Jag är glad över att Anton känner att bloggen fått en till dimension igen. Tvådimensionellt är ju inte så pjåkigt. Jag väljer dock att se en blogg tillhörande tre personer som en människokropp. Och således blir människorna bakom kroppsdelar. Hur bloggen kom till ska vi inte prata om... Men till en början kan det nog vart så att jag var hjärtat som pumpade på med inlägg. Anton var benen som tog bloggen framåt. Och Matz var någon del av hjärnan kanske(?).
Efter en tid blev kroppen sliten och då bytte Anton från att vara ben till att vara en pacemaker till det trötta hjärta som fanns. Men nu kanske hjärtat slår lite bättre igen så förhoppningsvis kan Anton springa vidare själv. Vars är Matz nuförtiden då? Ja vi kan väl hoppas på en comeback men just nu får han väl kallas blindtarmen.
På tal om Pacemakers så ska bra bloggar hyllas. Den bästa, som för övrigt också drivs av tre män, är Pacemakers blogg. Kreativ, inspirerande och välskriven. Me like!
Dagens tips som ni ska ta med er är ett boktips. Hångla mer heter boken och handlar om att ge sig hän lite mer här i livet. Läsvärt som satan.
Ses!
//Thomas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0