Vitaminjektion

Chacha!

HiP testar igen! Nu är det dags för Vitamin Well och deras underbart trevliga kosttillskotts(?)drycker. Ska strax öppna den fjärde för avsmakning. Ska tillägga att alla inte druckits idag.

Flaska 1 - Citrus/Fläder Defence. Plus för underbart god smak. Kändes somrigt och kanske var det som gjorde mig hysteriskt pigg.
Flaska 2 - Röd grapefrukt Care. Även här förvånansvärt god smak. Lite bittert vilket passar kanon med min personlighet. Kände ingen speciell omtanke men ändå godkänt.
Flaska 3 - Grönt äpple Everyday. Smakade metall och väldigt lite äpple. Stort minus. Dock så visar det kanske på att det faktiskt innehåller magnesium som flaskan lovade.
Flaska 4 - Svarta vinbär Focus. Bara kommit en smutt in på flaskan men mycket smakrik. Jag köpte den istället för en kaffe men insåg ju att den innehåller koffein. Wtf.

Summa kardmumma så är citrus/fläder och röd grapefrukt de stora favoriterna. Bottennappet får gröna äpplet stå för. Minus för alla är väl priset som inte är studentanpassat. Men men, vad gör man inte för att hålla kroppen sund och full med vitaminer. Eller är det här första steget mot anabola och depression?

//T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0