Veckans lista

Efter utebliven lista förra veckan så ska vi kompensera er med ett stycke läsvärda synpunkter. Kvällen till ära ska HiP spekulera och komma med sanningar inom området vinter-OS-grenar som ska bort av olika anledningar.


1. Bob
Detta är ingen sport utan namnet på en medioker snickare och ett kvadratisk rengörningstillbehör. Bob är också en producent av raffinerat socker med spår av bär ihoprört till sylt, flitigt använt av Svenne-B för att dölja dålig smak på grund av bristande matlagningkunskaper.

2. Rodel 

Var ligger prestationen i att på rygg nöjesåka nerför en roligt snitslad bana á la badhus och sen jämföra vem som fick snabbast tid?! 

3. Damhockey
När matcher vinns med 18-0 och 13-1 i OS-sammanhang är det nåt som är allvarligt fel. Till sportens försvar ska sägas att målen som görs i damhockey till skillnad från damfotboll inte enbart är lobbskott för höga för målvakten att ta, ej heller enbart lösa fjösare som felaktigt kallas kanonskott.

Slutsatsen som kan dras från detta är att individuella fartgrenar i ränna är måttligt populära, påverkansmöjligheterna är minimala och det enda som krävs från utövaren är ett stadigt grepp i kälken och tilltro till ödets ljusa sida.   

//HiP

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Glöm inte Nordisk kombination... vem kollar på det? Vinner någon person från norden?

2010-02-25 @ 23:32:25
URL: http://lasadie.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0