Livsgnistan tappad och bitterheten överväldigar mig

Det finns tydlig evidens för att något är fel med mig idag. I vanliga fall så har jag en oerhört känslosam inställning till mina klädval. Det vill säga om jag inte blir helt nöjd så mår jag hysteriskt dåligt hela dagen och sitter oftast och våndas över det misslyckade valet av outfit.

Idag så vaknade jag och kände mig sjuk och eländig. Insåg efter en stund att det endast var lite trötthet. Så släpade mig upp för att bege mig till VSIF-rummets trygga miljö. Men innan det skulle ju dagens outfit väljas. Fick byta en gång men blev ändå väldigt nöjd till slut. Så bara lite sen beger jag mig bort mot skolan. 20 meter från huset inser jag att min smala vänstra handled är tom. Vars är klockan? Jag hade helt enkelt glömt att ta på mig någon. Stannar upp. Funderar. Rycker på axlarna och går vidare. Och nu sitter jag i skolan och mår helt ok utan klocka. Summa: Något är ordentligt fel. Men vad???

Det kan kanske vara lyckan över ett av mina bästa köp någonsin igår i form av den blåa skinnjackan. Eller att jag fått ta till ett par nya skor. Eller att jag får träffa Anna från SAIF idag. Spelar ingen roll. Nu kandidatuppsatsskrivande.

Den underbara mörkblå skinnjackan (på bilden ser jackan svart ut vilket inte är sant. Bäraren är inte jag utan en modell. Han är även vass på underklädesbilder, dock inte just nu då han inte är så fit som han vill vara):



Skorna som jag är skapligt nöjd med (Lägg märke till matchningen med sömmen på byxan och strumporna):



Tjing

Thomps

Kommentarer
Postat av: angelica

hahah du och jag är fan soulmates när det gäller kläder!

2010-04-09 @ 12:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0