Förändring, inte alls...

Jag försökte igår föreslå lite försiktigt att vi skulle nischa om bloggen mot mode och hälsa. Anledningen kan vara att det finns ett stort intresse för båda dessa områden samtidigt som det saknas vettiga mode- och hälsobloggar för den målgrupp vi jobbar mot. Min lilla invit togs emot med idel bittra ord om att allt är skit. Nästan i vilket fall. Den lite lätt frånvarande MZ svarade med att han hatar hälsa och kost då han kan allt. Där ligger även förklaringen till att han skriver lite sparsamt. Han vill inte skriva om sådant han kan. Summa: Han kan allt (enligt honom själv). Så vi får nog stå ut med att leva vidare i enkelhetens tecken som innebär en motorväg rakt mot en tristessartad blogg som saknar existensberättigande.

Jag tänker dra ett litet strå till stacken och lägga upp en bild på senaste fyndet. Eller inte senaste, men det senaste fyndet som använts i vilket fall. Ett par nya byxor.



Bilden är inte bra och fick se nu att den inte gör byxorna rättvisa. Det är en symbios mellan jeans och manchester. Ungefär. Haha.

Så dagens outfit:
Tröja: NN.07.
Byxor: Asos.
Skor: Evisu.

Nu hemåt för första löppasset på över en månad.

//T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0