Dagen efter match

Chacha!

Dags att berätta lite vad som hände igår. Jo, vid middagstid drog jag iväg till Örebro för att se mittengängen ÖSK och MFF göra upp. Tyvärr blev matchen inte mycket till kamp. MFF var bättre över hela planen. Daniel Larsson gjorde äkta hattrick för gästerna och det var det som var behållningen rent fotbollsmässigt.

Passande nog för mig och Rikard var det upplagt för en liten match i matchen: ÖSKs Patrik Anttonen fick representera mig och MFFs Ricardinho fick spela å Rikards vägnar. Även där var segern solklar. Ricardinho var suverän som ytterback medan Anttonen knappt syntes till.


Fränast ändå var nog när ÖSK-klacken, mitt i ett farligt MFF-anfall, slänger in en fyrverkeripjäs som exploderar ca 3 meter från en utrusande Alvbåge. Men det konstigaste av allt: INGEN REAGERADE!
Alvbåge
brydde sig föga om att han kunde varit två ben fattigare och publikvärdarna gjorde inte tillstymmelse till att försöka reda ut vem den skyldige var.
That's how we do it in Örebro.



Bortsett från fotbollen diskuterades flera andra ämnen flitigt igår. Det mest intressanta var när vi gick igenom en park fylld med gräsänder. Givetvis kom frågan upp:
Undra hur det är att leva som gräsand???


Rikard berättade att dom brukar slänga bak huvudet på ryggen när de är trötta och vill sova.
Sweet! - tänkte jag och gick på med att det nog är rätt soft att bara paddla omkring i vattnet utan att frysa och sen bara dra iväg ett tuuuut! om någon har tagit din plats på stranden...

Det andra ämnet som tog stor plats igår var självklart Svenssons. Men att redogöra för allt som sades där kräver en egen krönika. Och tro mig, den kommer! Jag har en teori som bara måste ut.


Avslutar med lite bilder från gårdagen.



Mötte en jäktad Fredrik Lindström på Centralstationen i Västerås.
Han tittade på avgångstiderna och såg både svettig och stressad ut. Inte så konstigt med tanke på att han skulle med tåget mot Enköping/Stockholm som avgick 11:52. När han svischade förbi mig nedanför rulltrapporna var klockan 11:51...
Men han hann. Bra sprungit Fred!



På pizzerian innan match.
- "Se glad ut!" Rikard ser glad ut.



-"Se sugen ut!" Jag ser ut att va... sugen?



Rikard är större än hela Örebro Universitet.




/Eder Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0