Veckans lista!

På listan denna vecka behandlar HiP-gänget ämnet allmänna turn-offs vad det gäller tjejer.

Eftersom en turn-off bör hamna under KISS-facket så vänder vi den här veckan på listan och har tre KISS och en FNISS. En FNISS i det här fallet är en turn-off som det går att leva med men som trots detta rekommenderas att avlägsnas.

KISS:

1. Butt-cracks. När myntinkastet tar plats där byxorna inte nådde upp är det så att det vänder sig i magen på HiP.
Avhjälpes enklast med god kroppskännedom, ett långt linne eller underkläder som sitter där dom gör nytta.


2. Musche. Detta pojkrelaterade tonårsfenomen har en förmåga att besöka även delar av den kvinnliga befolkningen. Ofta har den drabbade dålig koll på den generande hårväxten varför inga åtgärder vidtas. En noggrann titt i badrumsspegeln på morgonen är ett måste för alla kvinnor som INTE vill identifiera sig med HiPs definition av turn-offs.


3. Läppstiftsmissbruk
. En produkt som är till för att förhöja det kvinnliga utseendet men som, om det används felaktigt, kan göra den sötaste flickan rent äcklig. Varsamt användande av all form av kosmetika är naturligtvis att föredra men läppstiftet märker ut sig med dess eventuellt fatala följder ett misslyckat påförande kan få.


FNISS:

1. Mjukisbyxor. Det av HiP så utskällda plagget mjukisbyxor får en plats FNISS-sektionen av listan. Anledningen är kontextuell som en av medlemmarna av bloggen uttryckte det. En välsvarvad bakdel i ett par välsittande mjukisar kan faktiskt vara en turn-ON! Men som sagt i 8 fall av 10 missbrukas plagget i tron om att det skulle vara ett mode.


/Hunden i Påsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0